×
9.6/10 (107 beoordelingen)
€ 139,-
€ 99,-

iPhone 6 scherm reparatie

Is je iPhone 6 scherm kapot? Lopen er vervelende strepen of vlekken over je scherm of is je 6 scherm kapot gegaan door een fatale val? Het zijn allemaal veel voorkomende oorzaken voor een kapot scherm. Een reparatie van een iPhone 6 scherm voeren wij dagelijks uit.

Jammer genoeg zijn al deze problemen van je beeldscherm vaak niet anders op te lossen dan met een volledige iPhone 6 scherm reparatie. Het scherm van een iPhone 6 is helaas niet in losse onderdelen te vervangen en moet in een keer vervangen worden.

iPhone 6 scherm reparatie kwalitatieve onderdelen

Bij een reparatie van je iPhone 6 scherm wordt het volledige beeldscherm vervangen door een iPhone 6 scherm van originele kwaliteit. Bij iRepair4u werken we uitsluitend met producten van originele kwaliteit. Dit geldt dus ook voor een iPhone 6 scherm reparatie. Enkel met de juiste kwalitatief hoogstaande onderdelen kun je naar onze mening een goede iPhone 6 reparatie uitvoeren.

iPhone 6 scherm reparatie met behoud van scherpe beeldkwaliteit

Door het gebruik van een scherm van originele kwaliteit sluit je iPhone 6 beeldscherm na reparatie weer perfect aan op je toestel. Een niet origineel beeldscherm herken je, omdat het scherm juist niet goed aansluit op je toestel en als het ware boven op je iPhone 6 ligt. Erg zonde, zeker omdat het in grote mate afbreuk doet aan het mooie uiterlijk van je iPhone 6 en het gebruikersgemak van de iPhone. Daarnaast loop je met een namaakscherm het risico dat je er qua beeldkwaliteit een heel stuk op achteruit gaat.

iPhone 6 scherm reparatie goede prijs/kwaliteit

Bij iRepair4u vinden wij het erg zonde om je kostbare iPhone 6 te verpesten met goedkope onderdelen. Daarom werken we uitsluitend met onderdelen van originele kwaliteit wanneer je scherm kapot is. We zijn daarom misschien niet de goedkoopste maar leveren wel een kundige, goede scherm reparatie van je iPhone 6 af. Je komt bij iRepair4u dan ook geen reparatieprijzen tegen die vergelijkbaar zijn met reparatie bedrijven die werken met fake onderdelen. Je mag gelukkig bij ons een betere kwaliteit en service verwachten.

De iPhone 6 schermen die wij gebruiken voor de reparatie zijn van originele kwaliteit en zijn geen refurbished iPhone 6 schermen. Voor refurbished onderdelen hebben wij een andere prijs.

iPhone 6 scherm reparatie touchscreen issue

Wanneer je enkel problemen ervaart met je iPhone 6 touchscreen dat niet naar behoren functioneert, kun je dit mogelijk oplossen door de gevoeligheid van je 3D touchscreen aan te passen. Dan heb je geen dure scherm reparatie nodig.

Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen.

Andere iPhone 6 reparaties

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

Batterij

€ 59 € 49

ca. 30 minuten

Batterij

€ 59 € 49

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 69

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 69

Luidspreker

€ 69

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 69

Oorspeaker

€ 69

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 69

ca. 1 uur

Home button

€ 69

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Makkelijk een afspraak via de app kunnen maken, kon de volgende dag al terecht. Snelle service en zeer tevreden."
Kastje Eersel, 16-11-2020
10/10
"Na telefonische afspraak direct goed geholpen."
Rooijackers Transport Bladel, 16-11-2020
10/10
"Professioneel, geduldig legt het zonodig meerdere keren uit Ik beveel IRepair4U zeker aan! Je krijgt altijd een goed advies"
Mary Bladel, 07-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving