×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone 6S Plus reparatie

Modelcode A1634 / A1687 / A1699

Is het scherm van je iPhone 6S Plus gebroken, kun je niet meer fatsoenlijk bellen, wordt je simkaart niet gelezen, werkt de wifi niet goed, is je camera kapot of heb jij last van een van die vele andere ongemakken? Als je daar zo snel mogelijk van af wilt, kom dan snel langs bij IRepair4u voor een iPhone 6S Plus reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone 6S Plus is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 179 € 139

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 6S Plus goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Batterij

Valt je iPhone 6S Plus uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 69

Waterschade

Is je iPhone 6S Plus nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 69

Luidspreker

Niets is zo vervelend als een defecte luidspreker. Ben je een filmpje op Youtube aan het kijken en kraakt het geluid of heb je helemaal geen geluid? Grote kans dat de luidspreker defect is. Maak een afspraak en wij controleren jouw toestel.

Luidspreker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Oorspeaker

Wanneer je een telefoongesprek voert, hoor je de ander niet of nauwelijks. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Oorspeaker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Microfoon

Jouw iPhone heeft verschillende microfoons. Zo gebruikt jouw iPhone 6S Plus tijdens videobellen weer een andere microfoon dan dat je aan het bellen bent. Werkt een van je microfoons helemaal niet meer of kraakt ‘ie? Kom langs en wij controleren jouw toestel.

Microfoon

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Home button

Jouw home button werkt niet (goed) meer. Let op: na het vervangen van de home button werkt je vingerprint sensor niet meer.

Home button

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Aan- en uit knop

Kun je je iPhone 6S Plus niet meer in stand-by stand zetten of kun je bijv. geen print screen meer maken? Het kan zijn dat de aan- en uitknop vastzit of continu wordt ingedrukt.

Aan- en uit knop

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Achterkant

De randen van jouw iPhone 6S Plus zijn beschadigd, er ontbreekt een deel of er zit een deuk in de behuizing.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 129

Camera achter

De camera aan de achterkant van jouw iPhone 6S Plus maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet goed scherp stelt.

Camera achter

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 89

Moederbord

Je hebt overige problemen met je iPhone 6S Plus die niet te wijten zijn aan vervangbare onderdelen van jouw iPhone. Denk hierbij aan een Wifi knop die je niet meer kunt aanzetten. Na onderzoek krijg je een prijsopgave.

Moederbord

Reparatietijd:

Op aanvraag

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super goed geholpen, een super snelle service en ontzettend klantvriendelijk. Een aanrader voor iedereen!"
Julien Reusel, 01-08-2022
9/10
"Geweldige klant vriendelijkheid en oplossingsgericht gericht!!"
Cees van hoof Biest-houtakker, 02-06-2022
10/10
"Prima service, snel en vriendelijk"
Martin Bladel, 24-03-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 6S Plus reparatie voor een nieuw iPhone 6S Plus scherm

De meeste iPhone 6S Plus reparaties die door ons worden uitgevoerd zijn scherm reparaties. De schermen van de iPhone 6S Plus zijn erg gevoelig en bij een val breekt een iPhone 6S Plus scherm al snel. Bij een scherm reparatie wordt je kapotte scherm vervangen door een iPhone 6S Plus scherm van originele kwaliteit. Nieuwe schermen voor de iPhone 6S Plus heeft IRepair4u meestal direct op voorraad, zodat lange wachttijden op de juiste onderdelen je bespaard blijven. We kunnen een iPhone 6S Plus scherm vaak zelfs nog dezelfde dag voor je vervangen wanneer je dit wenst.

Lees verder

iPhone 6S Plus reparatie met refurbished iPhone 6S Plus scherm

Schermen van originele kwaliteit voor de iPhone 6S Plus zijn best prijzig. Dus een iPhone 6S Plus reparatie waarbij het scherm vervangen dient te worden is niet goedkoop. We merken dan ook dat er steeds meer vraag komt naar refurbished iPhone 6S Plus schermen. Dit zijn schermen afkomstig van gebruikte iPhone 6S Plus toestellen. Deze schermen zijn gecontroleerd op kwaliteit en worden allemaal voorzien van een nieuwe glasplaat. Het enige verschil met een nieuw scherm is dat een refurbished iPhone 6S Plus scherm niet nieuw genoemd mag worden, want dit scherm is immers afkomstig van een ander iPhone 6S Plus toestel. Een refurbished iPhone 6S Plus scherm is echter gewoon goed en wij snappen de vraag daarnaar dan ook maar al te goed. Voor meer informatie over een refurbished iPhone 6S Plus scherm neem gerust contact met ons op!

iPhone 6S Plus reparaties voor alle te repareren onderdelen

Zoals gezegd voert IRepair4u dagelijks diverse iPhone 6S Plus reparaties uit, dus niet alleen iPhone 6S Plus scherm reparaties. Door de jarenlange ervaring van de reparateurs die werkzaam zijn bij iRepair4u is de iPhone 6S Plus een open boek. De meest voorkomende reparaties van de iPhone 6S Plus staan op onze website. Mochten de problemen die jij ervaart of de iPhone 6S Plus reparatie waar jij naar op zoek bent niet terug te vinden zijn op onze website, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen. De kans is namelijk groot dat we je toch kunnen helpen.

Reparatie van je iPhone 6 Plus mogelijk van maandag tot en met zaterdag

Voor alle iPhone 6S Plus reparaties kun je zes dagen in de week bij ons terecht. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet al te lang hoeft te wachten op de reparatie van je iPhone 6S Plus neem je het beste van te voren contact met ons op. We kunnen onze agenda’s dan op elkaar afstemmen waardoor je niet langer dan nodig hoeft te wachten op het repareren van je iPhone 6S Plus.