×
9.6/10 (474 beoordelingen)

iPhone 6S Plus reparatie

Modelcode A1634 / A1687 / A1699

Is het scherm van je iPhone 6S Plus gebroken, kun je niet meer fatsoenlijk bellen, wordt je simkaart niet gelezen, werkt de wifi niet goed, is je camera kapot of heb jij last van een van die vele andere ongemakken? Als je daar zo snel mogelijk van af wilt, kom dan snel langs bij IRepair4u voor een iPhone 6S Plus reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Topkwaliteit reparatie en altijd op korte termijn klaar."
Sandra Heesters Reusel, 01-04-2024
10/10
"Geweldige Service. Heb je problemen met je apparatuur geen beter bedrijf aan te bevelen."
Conny Knegsel , 30-03-2024
8/10
"Snel duidelijk wat de kosten zijn, meteen doorschakelen en binnen 2 uur weer operationeel."
Porc Business B.V. Reusel , 13-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 6S Plus reparatie voor een nieuw iPhone 6S Plus scherm

De meeste iPhone 6S Plus reparaties die door ons worden uitgevoerd zijn scherm reparaties. De schermen van de iPhone 6S Plus zijn erg gevoelig en bij een val breekt een iPhone 6S Plus scherm al snel. Bij een scherm reparatie wordt je kapotte scherm vervangen door een iPhone 6S Plus scherm van originele kwaliteit. Nieuwe schermen voor de iPhone 6S Plus heeft IRepair4u meestal direct op voorraad, zodat lange wachttijden op de juiste onderdelen je bespaard blijven. We kunnen een iPhone 6S Plus scherm vaak zelfs nog dezelfde dag voor je vervangen wanneer je dit wenst.

Lees verder

iPhone 6S Plus reparatie met refurbished iPhone 6S Plus scherm

Schermen van originele kwaliteit voor de iPhone 6S Plus zijn best prijzig. Dus een iPhone 6S Plus reparatie waarbij het scherm vervangen dient te worden is niet goedkoop. We merken dan ook dat er steeds meer vraag komt naar refurbished iPhone 6S Plus schermen. Dit zijn schermen afkomstig van gebruikte iPhone 6S Plus toestellen. Deze schermen zijn gecontroleerd op kwaliteit en worden allemaal voorzien van een nieuwe glasplaat. Het enige verschil met een nieuw scherm is dat een refurbished iPhone 6S Plus scherm niet nieuw genoemd mag worden, want dit scherm is immers afkomstig van een ander iPhone 6S Plus toestel. Een refurbished iPhone 6S Plus scherm is echter gewoon goed en wij snappen de vraag daarnaar dan ook maar al te goed. Voor meer informatie over een refurbished iPhone 6S Plus scherm neem gerust contact met ons op!

iPhone 6S Plus reparaties voor alle te repareren onderdelen

Zoals gezegd voert IRepair4u dagelijks diverse iPhone 6S Plus reparaties uit, dus niet alleen iPhone 6S Plus scherm reparaties. Door de jarenlange ervaring van de reparateurs die werkzaam zijn bij iRepair4u is de iPhone 6S Plus een open boek. De meest voorkomende reparaties van de iPhone 6S Plus staan op onze website. Mochten de problemen die jij ervaart of de iPhone 6S Plus reparatie waar jij naar op zoek bent niet terug te vinden zijn op onze website, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen. De kans is namelijk groot dat we je toch kunnen helpen.

Reparatie van je iPhone 6 Plus mogelijk van maandag tot en met zaterdag

Voor alle iPhone 6S Plus reparaties kun je zes dagen in de week bij ons terecht. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet al te lang hoeft te wachten op de reparatie van je iPhone 6S Plus neem je het beste van te voren contact met ons op. We kunnen onze agenda’s dan op elkaar afstemmen waardoor je niet langer dan nodig hoeft te wachten op het repareren van je iPhone 6S Plus.