×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone 7 Plus reparatie

Modelcode A1661 / A1784 / A1785

Dat je op deze site voor een iPhone 7 Plus reparatie terecht bent gekomen is in de meeste gevallen geen goed teken. Waarschijnlijk heb jij dan nu een iPhone 7 Plus die gerepareerd moet worden. Kom naar IRepair4u voor een gedegen en eerlijke reparatie van je iPhone 7 Plus. Tijdens een iPhone 7 Plus reparatie kun je gewoon meekijken wat er met je smartphone gebeurt.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Top!"
Educatieve Zorg Boerderij Beverdijcken Bladel, 23-07-2024
7/10
"Goed advies"
Rien van Eekert Hulsel, 17-07-2024
10/10
"Ben super tevreden met het service. Deze is al 5 keer dat ik een telefoon bij irepair4u heb laat maken. Nooit problemen mee, als iets aan de hand is kan altijd bellen en langs ga."
Lathouwers, A. Bladel, 02-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Vakkundige en snelle iPhone 7 Plus reparatie

De meeste iPhone 7 Plus reparaties die door IRepair4u uitgevoerd worden, zijn scherm reparaties. Het scherm van je iPhone 7 Plus loopt tot de randen door. Dit maakt het display erg gevoelig. Bij een val van je iPhone kan het scherm snel breken. Bij een scherm reparatie wordt je scherm vervangen door een scherm van originele kwaliteit. Reparatie van iPhone 7 Plus scherm duurt ca. een half uur. Het scherm is meestal gewoon op voorraad, zodat je zelfs dezelfde dag langs kan komen.

Lees verder

Verschillende iPhone 7 Plus reparaties

Niet alleen scherm reparaties worden veel uitgevoerd, ook voor andere problemen met je iPhone ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgt ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen. Mocht het issue waar jouw iPhone mee kampt niet op dit overzicht staan, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. De kans is groot dat we je toch verder kunnen helpen.

 

Reparaties van maandag tot en met zaterdag

Je kunt bij IRepair4u zes dagen in de week terecht voor alle iPhone 7 Plus reparaties. Om niet te lang op de reparatie van je iPhone 7 Plus te hoeven wachten, neem dan even contact met ons op. Dan stemmen we de agenda’s op elkaar af, zodat je niet langer dan nodig hoeft te wachten op de reparatie van je iPhone 7 Plus.