×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone 7 Plus reparatie

Modelcode A1661 / A1784 / A1785

Dat je op deze site voor een iPhone 7 Plus reparatie terecht bent gekomen is in de meeste gevallen geen goed teken. Waarschijnlijk heb jij dan nu een iPhone 7 Plus die gerepareerd moet worden. Kom naar IRepair4u voor een gedegen en eerlijke reparatie van je iPhone 7 Plus. Tijdens een iPhone 7 Plus reparatie kun je gewoon meekijken wat er met je smartphone gebeurt.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone 7 Plus is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 139 € 129

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 7 Plus goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Batterij

Valt je iPhone 7 Plus uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Audiochip

Kun je o.a. niet meer bellen met jouw iPhone 7 Plus? Blijft de knop van de luidspreker grijs? Dan is naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 7 Plus audiochip stuk. Omdat de iPhone 7 Plus audio ic reparatie erg specialistisch werk is, neemt de reparatie tijd ca. 2 werkdagen in beslag.

Audiochip

Reparatietijd: ca. 2 werkdagen

€ 139 € 119

Waterschade

Is je iPhone 7 Plus nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 69

Luidspreker

Niets is zo vervelend als een defecte luidspreker. Ben je een filmpje op Youtube aan het kijken en kraakt het geluid of heb je helemaal geen geluid? Grote kans dat de luidspreker defect is. Maak een afspraak en wij controleren jouw toestel.

Luidspreker

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 69

Oorspeaker

Wanneer je een telefoongesprek voert, hoor je de ander niet of nauwelijks. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Oorspeaker

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 69

Microfoon

Jouw iPhone heeft verschillende microfoons. Zo gebruikt jouw iPhone 7 Plus tijdens videobellen weer een andere microfoon dan dat je aan het bellen bent. Werkt een van je microfoons helemaal niet meer of kraakt ‘ie? Kom langs en wij controleren jouw toestel.

Microfoon

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 69

Achterkant

De randen van jouw iPhone 7 Plus zijn beschadigd, er ontbreekt een deel of er zit een deuk in de behuizing.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Camera achter

De camera aan de achterkant van jouw iPhone 7 Plus maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet goed scherp stelt.

Camera achter

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 139 € 89

Moederbord

Je hebt overige problemen met je iPhone 7 Plus die niet te wijten zijn aan vervangbare onderdelen van jouw iPhone. Denk hierbij aan een Wifi knop die je niet meer kunt aanzetten. Na onderzoek krijg je een prijsopgave.

Moederbord

Reparatietijd:

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Bij schade kom ik altijd hier, snelle en adequate service! Ook nieuwe/ refurbished telefoon koop ik vaak hier"
Maaike Lage Mierde, 02-06-2022
10/10
"Hier wordt je altijd goed geholpen. Ze zijn flexibel en proberen het zo snel mogelijk voor je op te lossen!"
Erwin Bladel, 15-02-2022
10/10
"Tot de volgende keer."
Remco Das EINDHOVEN, 12-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Vakkundige en snelle iPhone 7 Plus reparatie

De meeste iPhone 7 Plus reparaties die door IRepair4u uitgevoerd worden, zijn scherm reparaties. Het scherm van je iPhone 7 Plus loopt tot de randen door. Dit maakt het display erg gevoelig. Bij een val van je iPhone kan het scherm snel breken. Bij een scherm reparatie wordt je scherm vervangen door een scherm van originele kwaliteit. Reparatie van iPhone 7 Plus scherm duurt ca. een half uur. Het scherm is meestal gewoon op voorraad, zodat je zelfs dezelfde dag langs kan komen.

Lees verder

Verschillende iPhone 7 Plus reparaties

Niet alleen scherm reparaties worden veel uitgevoerd, ook voor andere problemen met je iPhone ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgt ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen. Mocht het issue waar jouw iPhone mee kampt niet op dit overzicht staan, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. De kans is groot dat we je toch verder kunnen helpen.

 

Reparaties van maandag tot en met zaterdag

Je kunt bij IRepair4u zes dagen in de week terecht voor alle iPhone 7 Plus reparaties. Om niet te lang op de reparatie van je iPhone 7 Plus te hoeven wachten, neem dan even contact met ons op. Dan stemmen we de agenda’s op elkaar af, zodat je niet langer dan nodig hoeft te wachten op de reparatie van je iPhone 7 Plus.