×
9.6/10 (138 beoordelingen)
€ 199,-
€ 169,-

iPhone 8 Plus scherm reparatie

Is het scherm van jouw iPhone 8 Plus stuk? Lopen er vervelende streppen of vlekken of je scherm of is het scherm kapot gevallen? Het zijn allemaal veel voorkomende oorzaken voor een kapot iPhone 8 Plus scherm reparatie. Een iPhone 8 Plus scherm reparatie voeren wij dagelijks uit.

Jammer genoeg zijn al deze problemen van je beeldscherm niet anders op te lossen dan met een volledige iPhone 8 Plus scherm reparatie. Het scherm van een iPhone 8 Plus is helaas niet in losse onderdelen te vervangen en moet in een keer vervangen worden.

Alleen iPhone 8 Plus scherm reparatie met kwalitatieve onderdelen

Bij een reparatie van je iPhone 8 Plus scherm wordt het volledige beeldscherm vervangen (glas & LCD) door een iPhone 8 Plus scherm reparatie van originele kwaliteit. Bij iRepair4u werken we uitsluitend met producten van originele kwaliteit. Dit geldt dus ook voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie. Enkel met de juiste kwalitatief hoogstaande onderdelen kun je naar onze mening een goede iPhone 8 Plus scherm reparatie uitvoeren.

Behoud van scherpe beeldkwaliteit

Door het gebruik van een scherm van originele kwaliteit sluit je iPhone 8 Plus beeldscherm na het voltooien van de reparatie weer perfect aan op je toestel. Een scherm welke niet is gemaakt van originele kwaliteit herken je, omdat het scherm o.a. niet goed aansluit op je toestel en als het ware boven op je iPhone 8 Plus komt te liggen. Erg zonde, zeker omdat het in grote mate afbreuk doet aan het mooie uiterlijk van je iPhone 8 Plus en het gebruikersgemak van de iPhone. Daarnaast loop je met een namaakscherm het risico dat er qua beeldkwaliteit een heel stuk op achteruit gaat.

iPhone 8 Plus scherm reparatie goede kwaliteit en prijs

Bij iRepair4u vinden wij het erg zonde om je kostbare iPhone 8 Plus te verpesten met goedkope onderdelen. Daarom werken we uitsluitend met onderdelen van originele kwaliteit wanneer je scherm kapot is. We zijn daarom misschien niet de goedkoopste maar leveren wel een kundige, goede scherm reparatie van je iPhone 8 Plus af. Je komt bij iRepair4u dan ook geen reparatieprijzen tegen die vergelijkbaar zijn met reparatie bedrijven die werken met fake onderdelen. Je mag gelukkig bij ons een betere kwaliteit en service verwachten.

De iPhone 8 Plus schermen die wij gebruiken voor de reparatie zijn van originele kwaliteit en zijn geen refurbished iPhone 8 Plus schermen. Voor refurbished onderdelen hebben wij een andere prijs.

Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen.

Andere iPhone 8 Plus reparaties

Batterij

€ 89

ca. 1 uur

Batterij

€ 89

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 89

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 89

Luidspreker

€ 89

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 89

Oorspeaker

€ 89

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 89

Microfoon

€ 89

ca. 2 uur

Microfoon

€ 89

Achterkant

Prijs op aanvraag

ca. 1 werkdag

Achterkant

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snelle en goede service"
Nelleke Reusel , 24-03-2021
10/10
"Goed en snel geholpen."
Mai Bledel, 21-03-2021
10/10
"Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe telefoon en de goede eerlijke service."
Dirk Vessem, 17-03-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving