×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone 8 reparatie

Modelcode A1863 / A1905

Werkt je iPhone 8 opeens niet meer? Heb je jouw iPhone 8 laten vallen? Of heeft deze een rondje mee gedraaid in het wasmachine? Kijk hier welke iPhone 8 reparatie nodig is om je iPhone weer in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone 8 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 149 € 129

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 8 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Batterij

Valt je iPhone 8 uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Waterschade

Is je iPhone 8 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 89

Luidspreker

Niets is zo vervelend als een defecte luidspreker. Ben je een filmpje op Youtube aan het kijken en kraakt het geluid of heb je helemaal geen geluid? Grote kans dat de luidspreker defect is. Maak een afspraak en wij controleren jouw toestel.

Luidspreker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Oorspeaker

Wanneer je een telefoongesprek voert, hoor je de ander niet of nauwelijks. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Oorspeaker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Microfoon

Jouw iPhone heeft verschillende microfoons. Zo gebruikt jouw iPhone 8 tijdens videobellen weer een andere microfoon dan dat je aan het bellen bent. Werkt een van je microfoons helemaal niet meer of kraakt ‘ie? Kom langs en wij controleren jouw toestel.

Microfoon

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Camera achter

De camera aan de achterkant van jouw iPhone 8 maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet goed scherp stelt.

Camera achter

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 99

Achterkant

De achterkant van jouw iPhone 8 is gebroken, gebarsten of gescheurd en dient vervangen te worden.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 160

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super goede service !"
Pia Eersel, 27-06-2022
10/10
"Zeer prettig"
Hein Arendonk , 03-06-2022
10/10
"Zeer goed"
Jeroen dings Vessem , 20-05-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Vakkundige reparatie en goede kwaliteit onderdelen

IRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. We zijn van mening dat een iPhone 8 reparatie enkel en alleen goed wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Jij hebt eerder al veel uitgegeven aan een dure iPhone 8. Daarom vinden wij het zonde om deze kwaliteit te verprutsen met slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van onderdelen van originele kwaliteit voor de iPhone 8 kunnen wij de kwaliteit van een iPhone 8 reparatie waarborgen. Helaas zijn we hierdoor niet altijd de goedkoopste. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

“No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met het idee dat een iPhone 8 reparatie erg kostbaar is. En gaan zij alsnog zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone 8 niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk ook geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle reparaties. Voor waterschades van je iPhone 8 vragen wij €39,- onderzoekskosten.

IRepair4u voor je iPhone 8 reparatie

IRepair4u in Bladel is de meest geschikte locatie om je iPhone 8 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voor gegaan en hebben van onze goede iPhone 8 reparatie service al gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk bij een iPhone reparatie.

Je kunt altijd bij ons terecht op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Of je kunt ons telefonisch bereiken voor vragen of advies over de iPhone 8 reparatie. IRepair4u is zes dagen per week geopend. We bekijken samen met jou wat de reparatie inhoudt en wat je afwegingen daarbij zijn. Daarnaast kun je telefonisch contact opnemen voor vragen of advies over een reparatie. Al onze medewerkers zullen je daarbij een eerlijk advies geven.