×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone 8 reparatie

Modelcode A1863 / A1905

Werkt je iPhone 8 opeens niet meer? Heb je jouw iPhone 8 laten vallen? Of heeft deze een rondje mee gedraaid in het wasmachine? Kijk hier welke iPhone 8 reparatie nodig is om je iPhone weer in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Je wordt er snel en goed geholpen"
Intex Interieurbouw B.V. Bladel, 15-07-2024
10/10
"Ben super tevreden met het service. Deze is al 5 keer dat ik een telefoon bij irepair4u heb laat maken. Nooit problemen mee, als iets aan de hand is kan altijd bellen en langs ga."
Lathouwers, A. Bladel, 02-07-2024
10/10
"Heemraden vragen gewoon maken afrekenen wat is doorgegeven punt. Beter hoeft niet Gr Jan"
Jan van Raak Hapert , 29-06-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Vakkundige reparatie en goede kwaliteit onderdelen

IRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. We zijn van mening dat een iPhone 8 reparatie enkel en alleen goed wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Jij hebt eerder al veel uitgegeven aan een dure iPhone 8. Daarom vinden wij het zonde om deze kwaliteit te verprutsen met slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van onderdelen van originele kwaliteit voor de iPhone 8 kunnen wij de kwaliteit van een iPhone 8 reparatie waarborgen. Helaas zijn we hierdoor niet altijd de goedkoopste. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

“No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met het idee dat een iPhone 8 reparatie erg kostbaar is. En gaan zij alsnog zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone 8 niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk ook geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle reparaties. Voor waterschades van je iPhone 8 vragen wij €39,- onderzoekskosten.

IRepair4u voor je iPhone 8 reparatie

IRepair4u in Bladel is de meest geschikte locatie om je iPhone 8 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voor gegaan en hebben van onze goede iPhone 8 reparatie service al gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk bij een iPhone reparatie.

Je kunt altijd bij ons terecht op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Of je kunt ons telefonisch bereiken voor vragen of advies over de iPhone 8 reparatie. IRepair4u is zes dagen per week geopend. We bekijken samen met jou wat de reparatie inhoudt en wat je afwegingen daarbij zijn. Daarnaast kun je telefonisch contact opnemen voor vragen of advies over een reparatie. Al onze medewerkers zullen je daarbij een eerlijk advies geven.