×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone SE 2020 reparatie

Modelcode A2275 / A2298 / A2296

Werkt je iPhone SE 2020 niet meer naar behoren? Is het scherm van je SE kapot gevallen? Kijk hier welke iPhone SE 2020 reparatie nodig is om jouw iPhone weer helemaal in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone SE 2020 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 159 € 149

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone SE 2020 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone SE batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Waterschade

Is je iPhone SE 2020 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

Op aanvraag

Luidspreker

Niets is zo vervelend als een defecte luidspreker. Ben je een filmpje op Youtube aan het kijken en kraakt het geluid of heb je helemaal geen geluid? Grote kans dat de luidspreker defect is. Maak een afspraak en wij controleren jouw toestel.

Luidspreker

Reparatietijd: ca. 1 uur

Op aanvraag

Oorspeaker

Wanneer je een telefoongesprek voert, hoor je de ander niet of nauwelijks. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Oorspeaker

Reparatietijd: ca. 1 uur

Op aanvraag

Microfoon

Jouw iPhone heeft verschillende microfoons. Zo gebruikt jouw iPhone SE 2020 tijdens videobellen weer een andere microfoon dan dat je aan het bellen bent. Werkt een van je microfoons helemaal niet meer of kraakt ‘ie? Kom langs en wij controleren jouw toestel.

Microfoon

Reparatietijd: ca. 1 uur

Op aanvraag

Camera achter

De camera aan de achterkant van jouw iPhone SE 2020 maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet goed scherp stelt.

Camera achter

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 99

Achterkant

De achterkant van jouw iPhone SE 2020 is gebroken, gebarsten of gescheurd en dient vervangen te worden.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Geweldige service gwn top"
Jacco Bladel, 30-06-2022
10/10
"Prima contact en service."
Sylvia Eersel, 14-02-2022
10/10
"Klein probleempje met wat zaagsel Werd gelijk verholpen top"
Sjak Hooge mierde, 11-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Onze missie: een geslaagde iPhone SE 2020 reparatie

De meest voorkomende iPhone reparatie, zoals ook bij de SE 2020 is dit een schermreparatie. Uiteraard kun je bij ons ook terecht wanneer jij de persoon aan de andere kant van de lijn niet goed kunt verstaan of zij jou niet. Is het camerabeeld wazig of werkt de camera helemaal niet meer? IRepair4u kan dat allemaal razendsnel voor je repareren.

Je kunt ook bij ons terecht wanneer je de oplaadkabel niet meer kunt aansluiten of als het opladen helemaal niet meer werkt. Natuurlijk betaal je bij ons alleen voor een iPhone SE 2020 reparatie als we deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij waterschade aan je iPhone SE 2020 vragen wij altijd 39 euro schoon- en onderzoekskosten.

Lees verder

Wij repareren alleen met kwalitatieve onderdelen

Wanneer je iPhone SE 2020 reparatie bij IRepair4u laat uitvoeren kun je er zeker van zijn dat je iPhone SE 2020 wordt gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Enkel met deze onderdelen blijft de kwaliteit van je iPhone behouden. Goede kwaliteit kent uiteraard zijn prijs, vandaar dat wij niet het goedkoopste reparatie punt zullen zijn.

Zes dagen in de week bereikbaar voor reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- en tablet reparatie voor verschillende merken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak of als je advies nodig hebt. Dan stemmen we onze agenda’s op elkaar af, zodat je niet langer dan nodig hoeft te wachten op je iPhone SE 2020 reparatie.

Je mag ook altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat wij je niet direct kunnen helpen.