×
9.4/10 (43 beoordelingen)
€ 99,-
€ 89,-

iPhone SE scherm reparatie

Is je iPhone SE scherm kapot? Lopen er vlekken of vervelende strepen over je scherm? Of is het glas kapot gegaan door een val? Deze vervelende problemen zijn veelvoorkomende oorzaken van een kapot iPhone SE scherm. Een reparatie van een iPhone SE scherm voeren wij dagelijks uit.

Bovenstaande problemen zijn alleen op te lossen door het vervangen van een volledige iPhone SE scherm reparatie. Het scherm van een iPhone SE is niet in losse onderdelen te vervangen en moet in een keer vervangen worden. Dit zorgt voor een zeer kwalitatieve iPhone SE scherm reparatie.

iPhone SE scherm vervangen kwalitatieve onderdelen

Bij een reparatie van je iPhone SE scherm wordt het volledige beeldscherm vervangen door een iPhone SE scherm van originele kwaliteit. Bij iRepair4u werken we uitsluitend met producten van originele kwaliteit. Dit geldt dus ook voor het iPhone SE scherm vervangen. Enkel met de juiste kwalitatief hoogstaande onderdelen kun je naar onze mening een goede iPhone SE scherm reparatie uitvoeren.

Scherm iPhone SE vervangen met behoud van scherpe beeldkwaliteit

Door het gebruik van een scherm van originele kwaliteit sluit het gloednieuwe scherm van de iPhone SE na reparatie weer perfect aan op je toestel. Een niet origineel scherm herken je, omdat het scherm niet juist aansluit op je toestel en als het ware boven op je iPhone SE ligt/zweeft. Dit is erg zonde, zeker omdat het in grote mate afbreuk doet aan het mooie design van de iPhone SE. Daarnaast loop je met een namaakscherm het risico dat je er qua beeldkwaliteit een heel stuk op achteruit gaat. Zo zie je duidelijk kleurenverschil in het scherm.

Goede prijs/kwaliteit verhouding iPhone SE scherm reparatie

Bij iRepair4u Bladel vinden wij het erg zonde om je kostbare iPhone SE te verpesten met goedkope onderdelen. Daarom werken we uitsluitend met onderdelen van originele kwaliteit als het scherm van je iPhone SE vervangen mag worden. Je komt bij iRepair4u dan ook geen reparatieprijzen tegen welke vergelijkbaar zijn met reparatie bedrijven die werken met namaak onderdelen. Je mag bij ons een betere kwaliteit en service verwachten.

Heb je vragen of wil je graag advies winnen over een iPhone SE scherm reparatie? Je kunt altijd contact met ons opnemen! iRepair4u is bekend bij mensen uit Bladel, Reusel, Vessem, Duizel, Eersel, Hilvarenbeek en alle ander omliggende dorpen.

Andere iPhone SE reparaties

Batterij

€ 49

ca. 30 minuten

Batterij

€ 49

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 59

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 59

Luidspreker

€ 59

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 59

Oorspeaker

€ 59

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 59

Microfoon

€ 59

ca. 1 uur

Microfoon

€ 59

Home button

€ 59

ca. 1 uur

Home button

€ 59

Aan- en uit knop

€ 59

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 59

Moederbord

Prijs op aanvraag

Moederbord

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super goede en snelle reparatie!"
Judith Eersel, 10-07-2020
10/10
"Snelle service"
Anneke Casteren, 15-06-2020
10/10
"Deskundig en vriendelijk geholpen. Volledig vertrouwen in de kwaliteiten van Jan en zijn producten."
Thijs Reusel, 11-06-2020
iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving