×
9.6/10 (297 beoordelingen)

iPhone XS Max batterij origineel

Loop je continue door huis met een oplader omdat jouw iPhone XS Max om de haverklap leeg is? Zo ben je bijna een lopende powerbank 😉 Jouw iPhone krijgt tegenwoordig heel wat voor zijn kiezen. Je doet alles op jouw iPhone; bellen, mailen, appen, swipen en ga zo maar door. Doordat je jouw iPhone continue bij hebt en gebruikt vergt dit veel van de iPhone XS Max batterij. Maar geen nood, wij van IRepair4u Bladel hebben deze problemen zo verholpen.

Slechte iPhone XS Max accu?

Valt jouw iPhone XS Max bijvoorbeeld uit bij een batterijpercentage van 20% of 30%? Jouw iPhone houdt het steeds korter uit gedurende de dag. Eerst deed je ruim een dag met een batterij, maar nu doe je hetzelfde met jouw iPhone maar nu kun je er nog net jouw werkdag mee uit de voeten? Hoogstwaarschijnlijk is jouw iPhone XS Max batterij aan vervanging toe.

Wanneer dient mijn iPhone XS Max accu vervangen te worden?

Met jouw iPhone XS Max kun je zelf al wat voorwerk doen om te controleren of de batterij vervangen dient te worden. Je kunt ten eerste gemakkelijk de batterijcapaciteit controleren via Instellingen – Batterij – Batterijcapaciteit. Bij de maximale batterijcapaciteit wordt de batterijcapaciteit gemeten toen jouw iPhone gloednieuw was. Na verloop van tijd loopt de capaciteit terug, waardoor de accu vaker moet worden opgeladen. De iPhone XS Max accu is ontworpen om tot 80% van de oorspronkelijke capaciteit goed te functioneren. Is de conditie lager dan 80%, dan is de batterij aan vervanging toe. Als jouw iPhone onder dit percentage geraakt, gaat de iPhone inhouden qua snelheid.

Is de iPhone XS Max batterij capaciteit nog voldoende maar valt jouw toestel toch wel eens uit? Ook al geeft jouw iPhone XS nog 50% batterij aan? Dan kun je controleren wat de piekprestaties zijn. Hierbij komt in beeld te staan:

‘Je batterij ondersteunt momenteel normale piekprestaties’ of ‘Deze iPhone is onverwacht uitgeschakeld omdat de batterij de benodigde piekstroom niet kon leveren.’

Geeft jouw iPhone de melding ‘onverwacht’ uitgeschakeld aan? Dan is jouw iPhone XS Max ook aan batterij vergoeding toe.

Door middel van originele onderdelen iPhone XS Max batterij vervangen

Wij hebben door de jaren heen veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten zoals iPhones en MacBooks. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de status IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een originele iPhone XS Max batterij vervanging uitvoeren en maken wij gebruik van originele Apple onderdelen. De onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij gebruik door de Apple geleverde diagnostiek, processen en hulpmiddelen. Al dit om ervoor te zorgen dat jouw iPhone XS Max accu reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone XS Max wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Geen melding dat iPhone XS Max accu niet kan worden gecontroleerd

Doordat wij gebruik maken van een originele onderdelen voor het vervangen van de iPhone XS Max batterij hoef je je geen zorgen te maken voor vervelende meldingen. Als er een imitatie accu in jouw iPhone XS Max zit, krijg je een melding dat de batterij niet kan worden gecontroleerd. Er is dan ook geen verdere informatie beschikbaar (bijv. capaciteit en piekprestaties).

Andere iPhone XS Max reparaties

Scherm reparatie

€ 299 € 259

ca. 2 uur

Scherm reparatie

€ 299 € 259

Face ID

€ 219

ca. 3 uur

Face ID

€ 219

Screenprotector

€ 29

ca. 15 minuten

Screenprotector

€ 29

Achterkant

Prijs op aanvraag

ca. 1 werkdag

Achterkant

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Prima service, zeer tevreden!"
S. Boerboom Eersel, 27-11-2022
9/10
"Snel, duidelijk en prima geholpen!"
Wilfred Oostenbrink Organisatie Advies Reusel, 10-11-2022
9/10
"Sta met een probleem en na Eff uit te leggen hoe of wat. gaat hij aan de slag en legt Jan mijn netjes uit , wat de beste oplossing is en na 3 uurtje is de gsm weer gemaakt en ben ..."
Wap Blaal , 26-10-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving