×
9.6/10 (264 beoordelingen)
€ 299,-
€ 259,-

iPhone XS Max scherm reparatie

De iPhone XS Max is het grote broertje van de iPhone XS welke in september 2018 zijn uitgebracht. Met een beeldscherm diagonaal van 6.5 inch heb je bijna een kleine tablet in handen. De iPhone XS Max is uitgerust met een OLED scherm. De helderheid en kleuren van een OLED scherm blijven in elke kijk hoek gelijk. Dit is erg fijn als je op verschillende wijze naar het scherm kijkt, bijv. in de auto. Dit OLED scherm heeft geen achtergrondverlichting meer nodig. Dit zorgt ervoor dat de batterij van de iPhone XS Max ook weer langer mee gaat.

Is het scherm van jouw iPhone XS Max kapot gevallen?

Met een scherm diagonaal van 6.5 inch stop je jouw iPhone niet meer gemakkelijk in je broekzak. De voor- en achterkant van de iPhone zijn erg gevoelig voor krassen en andere beschadigingen, omdat de telefoon bijna helemaal van glas is gemaakt. Hierdoor zit een ongeluk in een klein hoekje. Als de iPhone XS Max is gevallen en het scherm is gebarsten, dan kan IRepair4u jouw iPhone razendsnel voorzien van een gloednieuw iPhone XS Max scherm van originele kwaliteit. Een kras of barst in het scherm van jouw iPhone XS Max verpest niet alleen het uiterlijk van jouw telefoon, maar kan ook jouw telefoon onbruikbaar maken. Zeker als er vlekken of strepen op het scherm verschijnen.

Als er vlekken of strepen lopen is het zeker aan te raden om het iPhone XS Max scherm te vervangen.

Nieuw scherm voor je iPhone XS Max

Bij een iPhone XS Max scherm reparatie wordt het hele beeldscherm van jouw iPhone XS Max vervangen. Hoe klein de schade aan het scherm van je iPhone XS Max ook is. IRepair4u maakt bij de reparatie van je scherm altijd gebruik van een iPhone XS Max scherm reparatie van originele kwaliteit. Deze schermen zijn duurder dan imitatie schermen maar de kwaliteit is aanzienlijk beter.

iPhone XS Max scherm reparatie goede kwaliteit en prijs

Bij IRepair4u Bladel vinden wij het erg zonde om je kostbare iPhone XS Max scherm te vervangen en hierdoor te verpesten met goedkope onderdelen. Daarom werken wij uitsluitend met onderdelen voor een iPhone XS Max scherm reparatie van originele kwaliteit. We zijn daarom misschien niet de goedkoopste maar leveren wel een kundig, goede iPhone XS Max scherm vervangen reparatie. Je komt bij IRepair4u dan ook geen reparatieprijzen tegen die vergelijkbaar zijn met reparatie bedrijven welke werken met fake onderdelen. Omdat jij een kostbaar toestel hebt gekocht vinden wij het erg belangrijk dat jouw iPhone met de juiste kwaliteit en service wordt gerepareerd.

De iPhone XS Max schermen die wij gebruiken voor de reparatie zijn van originele kwaliteit en zijn geen refurbished iPhone XS Max schermen. Voor refurbished onderdelen hebben wij een andere prijs.

Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen.

Andere iPhone XS Max reparaties

Face ID

€ 219

ca. 3 uur

Face ID

€ 219

Screenprotector

€ 27.50

ca. 15 minuten

Screenprotector

€ 27.50

Batterij

€ 99

ca. 1 uur

Batterij

€ 99

Achterkant

Prijs op aanvraag

ca. 1 werkdag

Achterkant

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Scherm vervanging werkt uitstekend, niks op aan te merken."
Evert van argin Hapert, 01-10-2022
10/10
"Snel, altijd redelijk met prijzen, Heeft altijd goede refurbished toestellen"
Toon Bladel, 01-10-2022
9/10
"Vlotte en duidelijke uitleg, alles snel geregeld. Rustig en bekwaam. Aanrader om hier met je vragen over en problemen met mobiel heen te gaan."
Helène Casteren, 18-08-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving