×
9.6/10 (106 beoordelingen)

Galaxy A50 2019 reparatie

Modelcode SM-A505F

iRepair4u Bladel is de geschikte locatie om je Samsung Galaxy A50 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor je Samsung reparatie gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer mensen naar ons toekomen voor een Samsung smartphone reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

€ 139

ca. 1 uur

Scherm reparatie

€ 139

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"snel,toegankelijk, professioneel, ontzettend vriendelijk"
Rianne Bosch Eerse , 12-01-2021
8/10
"Mijn ervaring met Irepair4u ervaar ik als zeer goed. Ik kon snel terecht, en ook was de reparatie snel klaar. Ik had de keuze om naar zijn werkplaats te komen, of dat mijn telefoon werd..."
Jan Bladel, 30-12-2020
10/10
"Makkelijk een afspraak via de app kunnen maken, kon de volgende dag al terecht. Snelle service en zeer tevreden."
Kastje Eersel, 16-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy A50 reparatie van goede kwaliteit betaalt zich uit

De meest voorkomende schade aan de Samsung Galaxy A50 is, net zoals bijna bij alle andere smartphones, een kapot scherm. Het scherm is erg kwetsbaar voor vallen en stoten. In sommige gevallen komt het voor dat het glas nog heel is maar het scherm zwart blijft. Hoogstwaarschijnlijk zal het AMOLED scherm (LCD) hierbij stuk zijn gegaan.

Ga met je telefoon in de zon staan en hoogstwaarschijnlijk zie je nu een klein scheurtje welke je niet met je nagel voelt. Dit scheurtje zit in het AMOLED scherm en hierdoor blijft het scherm zwart.  De schermen vervangen wij als complete module, glas en het AMOLED scherm. Hierdoor het probleem van een zwart scherm Samsung Galaxy A50 opgelost. Wij maken gebruik van Samsung service packs en hebben deze over het algemeen direct op voorraad.

Lees verder

Wat is er kapot of heeft je Samsung A50 waterschade?

Wanneer anderen je niet meer verstaan aan de telefoon of wanneer jij je gesprekspartner niet meer kunt horen dan kun je ook bij ons terecht. We kunnen zowel de oorspeaker als de luidspreker van je Samsung Galaxy A50 repareren. Werkt de aan- en uitknop of één van de andere functieknoppen niet meer? iRepair4u kan het voor je repareren.

Heeft je toestel waterschade opgelopen? Dan kun je ook bij ons terecht! Met een speciale behandeling hebben wij al menig smartphone gerepareerd.

 

Meekijken tijdens de reparatie

Wij zijn hét adres om je Samsung Galaxy A50 te laten repareren. Je mag natuurlijk tijdens de reparatie gewoon blijven kijken hoe je telefoon er aan de binnenkant uitziet. Twijfel je of je Samsung Galaxy A50 nog gemaakt kan worden? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je hierover direct informeren.