×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Galaxy A51 2020 reparatie

Modelcode SM-A515F

Een beschadigde of helemaal niet werkende Samsung Galaxy A51 is niet fijn, kom dan ook snel bij ons langs voor een Samsung Galaxy A51 reparatie. Er kan van alles defect of beschadigd raken aan jouw kostbare Samsung Galaxy A51. Is het scherm van je Samsung Galaxy A51 gevallen en blijft het scherm zwart? Geen zorgen wij maken het voor je!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Top!"
Educatieve Zorg Boerderij Beverdijcken Bladel, 23-07-2024
10/10
"Dezelfde middag gerepareerd en werkt beter dan voorheen. Goede kwaliteit spullen en duidelijk qua prijzen en afspraken."
Miriam Bakker Hapert, 16-07-2024
9/10
"Wederom een prettige ervaring gehad met IRepair4u. Er wordt altijd meegedacht naar pragmatische oplossing, super!"
Tom Bladel, 02-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Alleen met kwalitatieve onderdelen, Samsung Galaxy A51 reparatie

Op basis van bovengenoemde reparaties kun je alvast een inschatting maken welke Samsung Galaxy A51 reparatie voor jou van toepassing is. En wat de verwachte reparatiekosten zijn. Alle bovengenoemde prijzen van een Samsung Galaxy A51 reparatie zijn altijd inclusief montage en BTW.

Naar onze mening is het enkel mogelijk om een kwalitatieve Samsung Galaxy A51 reparatie uit tie voeren met onderdelen van originele kwaliteit. Dit maakt ons niet altijd de goedkoopste Samsung Galaxy A51 reparatie service punt in Bladel.

Lees verder

Meest voorkomende Samsung Galaxy A51 reparaties

Een veel voorkomend defect aan de Samsung Galaxy A51 is een kapot scherm, waterschade of dat jouw toestel helemaal niet kan worden opgeladen. Zo kan het voorkomen dat door een val je scherm zwart blijft terwijl het glas niet gebroken is. Als je heel goed naar het scherm kijkt, door bijvoorbeeld je telefoon in de zon te houden, zie je meestal een heel klein scheurtje lopen in het onderliggende gedeelte. Dit is het AMOLED (LCD) scherm. Komt hier een scheurtje van slechts een millimeter in, dan springt het scherm op zwart en je kun je het scherm niet meer bedienen. Doordat wij de complete module vervangen, het glas, LCD en het frame is dit in een klein uurtje opgelost en kun je weer bellend en append de deur uit!

Samsung Galaxy A51 reparatie uitgevoerd als gevolg van tevreden klanten

IRepair4u spendeert tamelijk weinig geld en energie aan dure reclames. Wij zijn daarom overtuigd dat de beste reclame wordt gemaakt door tevreden klanten. De medewerkers van IRepair4u zetten dan ook alles op alles om dit laatste te bewerkstelligen. Dus wanneer je bij ons langskomt voor een Samsung A51 reparatie zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij met een tevreden gevoel append en bellend de deur uitgaat.

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein in Bladel aan de Ambachtsweg 5F. Hierdoor zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor iedereen uit Bladel, Reusel, Hapert, Eersel, Hilvarenbeek en omliggende dorpen.