×
9.6/10 (246 beoordelingen)

Galaxy A51 2020 reparatie

Modelcode SM-A515F

Een beschadigde of helemaal niet werkende Samsung Galaxy A51 is niet fijn, kom dan ook snel bij ons langs voor een Samsung Galaxy A51 reparatie. Er kan van alles defect of beschadigd raken aan jouw kostbare Samsung Galaxy A51. Is het scherm van je Samsung Galaxy A51 gevallen en blijft het scherm zwart? Geen zorgen wij maken het voor je!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy A51 2020 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy A51 2020 heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 159

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy A51 2020 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw Samsung altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy A51 is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 59

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 79

Waterschade

Is je Samsung Galaxy A51 2020 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super goede service !"
Pia Eersel, 27-06-2022
10/10
"Bij schade kom ik altijd hier, snelle en adequate service! Ook nieuwe/ refurbished telefoon koop ik vaak hier"
Maaike Lage Mierde, 02-06-2022
10/10
"Goed geregeld"
Ramon Reusel, 07-03-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Alleen met kwalitatieve onderdelen, Samsung Galaxy A51 reparatie

Op basis van bovengenoemde reparaties kun je alvast een inschatting maken welke Samsung Galaxy A51 reparatie voor jou van toepassing is. En wat de verwachte reparatiekosten zijn. Alle bovengenoemde prijzen van een Samsung Galaxy A51 reparatie zijn altijd inclusief montage en BTW.

Naar onze mening is het enkel mogelijk om een kwalitatieve Samsung Galaxy A51 reparatie uit tie voeren met onderdelen van originele kwaliteit. Dit maakt ons niet altijd de goedkoopste Samsung Galaxy A51 reparatie service punt in Bladel.

Lees verder

Meest voorkomende Samsung Galaxy A51 reparaties

Een veel voorkomend defect aan de Samsung Galaxy A51 is een kapot scherm, waterschade of dat jouw toestel helemaal niet kan worden opgeladen. Zo kan het voorkomen dat door een val je scherm zwart blijft terwijl het glas niet gebroken is. Als je heel goed naar het scherm kijkt, door bijvoorbeeld je telefoon in de zon te houden, zie je meestal een heel klein scheurtje lopen in het onderliggende gedeelte. Dit is het AMOLED (LCD) scherm. Komt hier een scheurtje van slechts een millimeter in, dan springt het scherm op zwart en je kun je het scherm niet meer bedienen. Doordat wij de complete module vervangen, het glas, LCD en het frame is dit in een klein uurtje opgelost en kun je weer bellend en append de deur uit!

Samsung Galaxy A51 reparatie uitgevoerd als gevolg van tevreden klanten

IRepair4u spendeert tamelijk weinig geld en energie aan dure reclames. Wij zijn daarom overtuigd dat de beste reclame wordt gemaakt door tevreden klanten. De medewerkers van IRepair4u zetten dan ook alles op alles om dit laatste te bewerkstelligen. Dus wanneer je bij ons langskomt voor een Samsung A51 reparatie zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij met een tevreden gevoel append en bellend de deur uitgaat.

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein in Bladel aan de Ambachtsweg 5F. Hierdoor zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor iedereen uit Bladel, Reusel, Hapert, Eersel, Hilvarenbeek en omliggende dorpen.