×
9.6/10 (389 beoordelingen)

Galaxy A71 2020 reparatie

Modelcode SM-A715F

Heb je je Samsung Galaxy A71 een keer laten stuiteren of heeft je A71 waterschade opgelopen en is de binnenkant nu een waterballet geworden? Uiteraard wil je dit zo snel mogelijk laten repareren. IRepair4u helpt je graag verder om deze schade zo snel mogelijk voor je op te kunnen lossen. Hieronder vind je een overzicht van Samsung Galaxy A71 reparaties.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Dacht dat ik een nieuwe laadpoort voor mijn Iphone nodig zou hebben, maar lieve dame van IRepair4u heeft eerst schoon gemaakt en dat bleek voldoende. En geen kosten! Als ik echt een kee..."
Isabel Reusel, 04-08-2023
10/10
"Snelle service"
Wendy Schepens Eersel, 05-07-2023
10/10
"Direct opgepakt en kundig verholpen. Klaar terwijl je wacht."
Ad Veldhoven, 19-06-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Alleen met kwalitatieve onderdelen, Samsung Galaxy A71 reparatie

Op basis van bovengenoemde reparaties kun je alvast een inschatting maken welke Samsung Galaxy A71 reparatie voor jou van toepassing is. En de verwachte reparatiekosten zijn. Bovengenoemde prijzen van een Samsung Galaxy A71 reparatie zijn altijd inclusief montage en BTW.

Naar onze mening is het enkel mogelijk om een kwalitatieve reparatie uit te voeren met onderdelen van originele kwaliteit. Dit maakt ons niet altijd de goedkoopste Samsung Galaxy A71 reparatie service punt.

Lees verder

Meest voorkomende Samsung Galaxy A71 reparatie

Een veel voorkomend defect aan de A71 is een kapot scherm, waterschade of een niet opladende telefoon. Zo kan het voorkomen dat door een val je scherm zwart blijft, terwijl het glas niet gebroken is. Hoor je nog wel berichtjes en telefoon gesprekken binnen komen? Als je goed kijkt naar het scherm, door je telefoon in de zon te houden, zie je meestal een scheurtje lopen in het onderliggende gedeelte. Dit is het AMOLED (LCD) scherm. Komt hier een millimeter scheurtje in, springt het scherm op zwart en je kunt het scherm niet meer bedienen.

Doordat wij de complete module vervangen, het glas, LCD en het frame is dit in een uurtje opgelost en kun je weer bellend en append de deur uit!

3 maanden garantie op de uitgevoerde Samsung Galaxy A71 reparatie

Wij staan achter elke reparatie die we uitvoeren, waardoor we voor de reparatie aan je Samsung A71 3 maanden garantie kunnen geven.

Je mag ons altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak of als je advies nodig hebt. Dan stemmen we onze agenda’s op elkaar af, zodat je niet langer dan nodig hoeft te wachten op je Samsung A71 reparatie. Je mag ook altijd bij ons binnen lopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat wij je niet direct kunnen helpen.