×
9.6/10 (236 beoordelingen)

Galaxy S6 Edge reparatie

Modelcode SM-G925F

Voor een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie ben je bij IRepair4u in Bladel aan het juist adres! Wanneer je bij ons langs komt voor een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie worden de onderdelen die vervangen mogen worden vervangen door originele Samsung Galaxy S6 Edge onderdelen.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S6 Edge is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy S6 Edge heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1,5 uur

€ 229

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy S6 Edge is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 79

Batterij

Valt je Samsung Galaxy S6 Edge uit voordat de batterij leeg is of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 89

Waterschade

Is je Samsung Galaxy S6 Edge nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Hier wordt je altijd goed geholpen. Ze zijn flexibel en proberen het zo snel mogelijk voor je op te lossen!"
Erwin Bladel, 15-02-2022
10/10
"Goede service, vriendelijk, snel geholpen, nooit voor gesloten deur."
Jasper van Vechel Oost- West- en Middelbeers, 10-02-2022
8/10
"Mijn telefoon morgens gebracht s,middags weer terug , vriendelijke en goede service"
Jan van Hoof Casteren, 10-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie, de oplossing voor alle schades.

Heb jij een gebarsten scherm of heb je problemen met de home button, oorspeaker, volumeknoppen, laadpoort of heeft je Samsung Galaxy S6 Edge waterschade opgelopen of ervaar je een ander probleem aan je S6 Edge? In bovenstaand overzicht kun je alvast nagaan of je in aanmerking komt voor een van de meest voorkomende Samsung Galaxy S6 Edge reparties. Misschien is het probleem dat je ervaart gemakkelijker op te lossen.

Lees verder

Herken je je in een van deze problemen, dat weet je wanneer een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie noodzakelijk is. Je kunt ons bereiken zes dagen per week om een afspraak te maken voor jouw persoonlijke Samsung reparatie. Ervaar je een probleem wat niet staat omschreven op de website, dan kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Laat je bij een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie niet foppen door goedkope namaakonderdelen

Wanneer je bij ons langskomt voor een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie kun je er zeker van zijn dat je Samsung reparatie wordt uitgevoerd met originele Samsung onderdelen. Net als aan de S6 Edge zit er aan onderdelen van de S6 Edge een kostenplaatje. Dit maakt onze Samsung Galaxy S6 Edge reparatie misschien niet de goedkoopste, maar in vergelijking met andere S6 Edge reparaties wel stukken beter.

Wil jij van je klachten af die jij ervaart bij je Samsung Galaxy S6 Edge, maak dan vandaag nog een afspraak bij iRepair4u. In de meeste gevallen kunnen wij je Samsung Galaxy S6 Edge reparatie dezelfde dag nog voor je uitvoeren zodat je weer meteen append en bellend de deur uit gaat.