×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Galaxy S7 Edge reparatie

Modelcode SM-G935F

Ben je van plan je Samsung Galaxy S7 Edge te laten repareren? Je gaat dan het beste naar IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel voor een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie. De reparateur van IRepair4u heeft inmiddels een jarenlange ervaringen met het repareren van diverse smartphones en tablets en is ook ervaren in het uitvoeren van diverse Samsung Galaxy S7 Edge reparaties.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Goede uitleg en goed en snel gerepareerd"
Fiers Boomkwekerij en Dienstenverhuur Netersel , 19-07-2024
10/10
"Je wordt er snel en goed geholpen"
Intex Interieurbouw B.V. Bladel, 15-07-2024
8/10
"TOP"
Dirkx Totaal Beheer B.V. Reusel, 04-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Meest voorkomende Samsung Galaxy S7 Edge reparaties

Ondervind jij problemen met je beeld scherm, oorspeaker, home button, volumeknoppen, oplaadpoort of heeft je Samsung Galaxy S7 Edge waterschade opgelopen of ervaar je een ander mogelijk probleem aan je S7? In bovenstaand overzicht kun je alvast nagaan of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor een van de meest voorkomende Samsung Galaxy S7 Edge reparaties of dat het probleem dat jij ervaart misschien zelfs nog gemakkelijker is op te lossen.

Lees verder

Je kunt lezen welke klachten je ervaart wanneer een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie noodzakelijk is. Herken je een van deze problemen, dan kun je ons zes dagen in de week bereiken om een afspraak te maken voor jouw mogelijke Samsung Galaxy S7 Edge reparatie. Ervaar je een ander probleem welke niet op onze website staat omschreven dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met ons en wij helpen je graag verder.

Een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie, laat je niet foppen door goedkope namaak onderdelen

Wanneer je voor een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie naar iRepair4u komt, kun je er zeker van zijn dat je S7 Edge reparatie wordt gereparareerd met originele Samsung onderdelen. Net als de aanschaf van een S7 Edge zit er aan de Samsung Galaxy S7 Edge onderdelen die bij iRepair4u worden gemaakt een kostenplaatje. Dit maakt onze reparaties voor de Samsung Galaxy S7 Edge misschien niet de goedkoopste maar, in vergelijking met vele andere Samsung reparaties wel een stuk beter. Wij hopen dat jij je kostbare S7 Edge niet laat verpesten door naar een reparateur te stappen die je S7 Edge die je S7 stukken minder waardevol maakt met niet originele onderdelen. Bij een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie bij IRepair4u loopt je dit risico niet.