×
9.6/10 (246 beoordelingen)

Galaxy S7 Edge reparatie

Modelcode SM-G935F

Ben je van plan je Samsung Galaxy S7 Edge te laten repareren? Je gaat dan het beste naar IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel voor een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie. De reparateur van IRepair4u heeft inmiddels een jarenlange ervaringen met het repareren van diverse smartphones en tablets en is ook ervaren in het uitvoeren van diverse Samsung Galaxy S7 Edge reparaties.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S7 Edge is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy S7 Edge heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 249

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy S7 Edge is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 79

Batterij

Valt je Samsung Galaxy S7 Edge uit voordat de batterij leeg is of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Waterschade

Is je Samsung Galaxy S7 Edge nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super goede service !"
Pia Eersel, 27-06-2022
10/10
"Klein probleempje met wat zaagsel Werd gelijk verholpen top"
Sjak Hooge mierde, 11-02-2022
9/10
"Voor de vervanging van mijn laptop accu kon ik snel terecht. Na bestelling van de geschikte accu was mijn laptop na een paar uur weer klaar voor gebruik."
Veerle Bladel, 10-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Meest voorkomende Samsung Galaxy S7 Edge reparaties

Ondervind jij problemen met je beeld scherm, oorspeaker, home button, volumeknoppen, oplaadpoort of heeft je Samsung Galaxy S7 Edge waterschade opgelopen of ervaar je een ander mogelijk probleem aan je S7? In bovenstaand overzicht kun je alvast nagaan of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor een van de meest voorkomende Samsung Galaxy S7 Edge reparaties of dat het probleem dat jij ervaart misschien zelfs nog gemakkelijker is op te lossen.

Lees verder

Je kunt lezen welke klachten je ervaart wanneer een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie noodzakelijk is. Herken je een van deze problemen, dan kun je ons zes dagen in de week bereiken om een afspraak te maken voor jouw mogelijke Samsung Galaxy S7 Edge reparatie. Ervaar je een ander probleem welke niet op onze website staat omschreven dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met ons en wij helpen je graag verder.

Een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie, laat je niet foppen door goedkope namaak onderdelen

Wanneer je voor een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie naar iRepair4u komt, kun je er zeker van zijn dat je S7 Edge reparatie wordt gereparareerd met originele Samsung onderdelen. Net als de aanschaf van een S7 Edge zit er aan de Samsung Galaxy S7 Edge onderdelen die bij iRepair4u worden gemaakt een kostenplaatje. Dit maakt onze reparaties voor de Samsung Galaxy S7 Edge misschien niet de goedkoopste maar, in vergelijking met vele andere Samsung reparaties wel een stuk beter. Wij hopen dat jij je kostbare S7 Edge niet laat verpesten door naar een reparateur te stappen die je S7 Edge die je S7 stukken minder waardevol maakt met niet originele onderdelen. Bij een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie bij IRepair4u loopt je dit risico niet.