×
9.6/10 (250 beoordelingen)

Galaxy S7 reparatie

Modelcode SM-G930F

IRepair4u, de geschikte locatie om je Samsung Galaxy S7 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor je Samsung Galaxy S7 reparatie gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer mensen naar ons toe komen voor een Samsung smartphone reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S7 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy S7 heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1,5 uur

€ 169 € 149

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy S7 is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 79

Batterij

Valt je Samsung Galaxy S7 uit voordat de batterij leeg is of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Waterschade

Is je Samsung Galaxy S7 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Zeer prettig"
Hein Arendonk , 03-06-2022
9/10
"Geweldige klant vriendelijkheid en oplossingsgericht gericht!!"
Cees van hoof Biest-houtakker, 02-06-2022
10/10
"Je kunt er altijd terecht. Wordt vriendelijk geholpen en proberen het ook snel en zo goedkoop mogelijk te doen. Super goed bedrijf."
Bianca Hooge mierde, 11-05-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy S7 reparatie van goede kwaliteit betaalt zich uit

Bij een Samsung Galaxy S7 reparatie maakt IRepair4u alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een reparatie van je Samsung Galaxy S7 enkel en alleen goed is uit te voeren met de beste onderdelen. Uiteraard is het zonde wanneer je veel geld hebt uitgegeven aan je S7 en om daarna deze kwaliteit te verprutsen met slecht nagemaakte onderdelen. Om de kwaliteit van de S7 reparatie te kunnen waarborgen maken wij enkel en alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit, hierdoor zijn wij helaas niet de goedkoopste. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkst!

Lees verder

Vakkundige reparatie met de juiste service bij IRepair4u

Uiteraard mag jij als klant van IRepair4u rekenen op de beste service, dit geldt zowel voor, tijdens en na de Galaxy S7 reparatie. Je kunt altijd bij ons terecht op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel of je kunt ons telefonisch bereiken voor vragen of advies over een eventuele reparatie. We bekijken met jou wat de reparatie inhoudt en wat je afwegingen daarbij zijn. Al onze medewerkers zullen je daarbij een eerlijk advies geven.

Het motto is “No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met de gedachte dat er een dure Samsung Galaxy S7 te wachten staat, maar uiteindelijk gaan zij zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je S7 eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor überhaupt een reparatie nodig is. Uiteraard geldt daarnaast bij ons ook: no cure, no pay! Als wij je Samsung Galaxy S7 in behandeling hebben voor een reparatie en wij kunnen uiteindelijk je smartphone niet maken, worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht. Echter dit geldt niet voor alle reparaties. Voor waterschades vragen wij € 39,- aan onderzoek- en schoonmaakkosten.

IRepair4u is gevestigd in Bladel en is zes dagen in de week geopend. Je kunt ons dan ook zes dagen in de week bereiken om een afspraak te maken voor een Samsung Galaxy S7 reparatie. Zo leggen we onze agenda’s naast elkaar en kijken wat het beste moment is om een persoonlijke afspraak te maken voor de reparatie van jouw S7.