×
9.6/10 (250 beoordelingen)

Galaxy S8 reparatie

Modelcode SM-G950

IRepair4u, de geschikte locatie om je Samsung Galaxy S8 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor je Samsung Galaxy S8 reparatie gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer mensen naar ons toe komen voor een Samsung smartphone reparatie. Kijk mee tijdens het repareren van je S8! Zo kun je ook kennis maken met de binnenkant van je smartphone.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S8 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy S8 heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1,5 uur

€ 249 € 229

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy S8 is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 69

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S8 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw Samsung altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Batterij

Valt je Samsung Galaxy S8 uit voordat de batterij leeg is of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 79

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 79

Waterschade

Is je Samsung Galaxy S8 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Mijn iphone SE had schermschade en op afgesproken tijdstip nam ik plaats voor een buro waarachter de eigenaar direct met de iphone aan de slag ging om scherm te vervangen.. Zijn medewer..."
Jan Reusel , 19-07-2022
10/10
"Geweldige service gwn top"
Jacco Bladel, 30-06-2022
10/10
"Goed geregeld"
Ramon Reusel, 07-03-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy S8 reparatie

Niks is zo vervelend als een kapotte Samsung Galaxy S8. Goed nieuws voor jou is dat wij de schades aan je Samsung Galaxy S8 kunnen repareren.

Scherm kapot?

De meest voorkomende schade aan de Samsung Galaxy S8 is, net als bij andere smartphones, schermschade. Na een val op de grond is de kans dat je scherm kapot is erg groot. Zeker door de het doorlopende scherm van de S8. Bij ons kun je dezelfde dag nog terecht om een schermschade aan je Samsung Galaxy S8 te laten repareren. Wij maken gebruik van originele Samsung schermen en hebben deze over het algemeen direct op voorraad.

Lees verder

Wat is er kapot of heeft je Samung S8 waterschade?

Wanneer anderen je niet meer verstaan aan de telefoon of wanneer jij je gesprekspartner niet meer kunt horen dan kun je ook bij ons terecht. We kunnen zowel de oorspeaker als de luidspreker van je Samsung Galaxy S8 repareren. Werkt de homeknop of één van de andere functieknoppen niet meer? iRepair4u kan het voor je repareren.

Heeft je toestel waterschade opgelopen? Dan kun je ook bij ons terecht! Met een speciale behandeling hebben wij al menig smartphone gerepareerd.

Meekijken tijdens de reparatie

Wij zijn hét adres om je Samsung Galaxy S8 te laten repareren. Je mag natuurlijk tijdens de reparatie gewoon blijven kijken hoe je telefoon er aan de binnenkant uitziet. Twijfel je of je Samsung Galaxy S8 nog gemaakt kan worden? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je hierover direct informeren.