×
9.6/10 (246 beoordelingen)

iPhone 12 mini reparatie

Modelcode A2176 / A2398 / A2399 / A2400

Is het scherm van je iPhone 12 mini stuk of krijg je je iPhone niet meer opgeladen? Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat! Lees hier onder de meest voorkomende iPhone 12 mini reparatie.

Apple heeft voor het eerst in een aantal jaren tijd weer een echt fijn compacte iPhone uitgebracht, de iPhone 12 mini. Het toestel is nét iets kleiner als de iPhone SE 2020 en full screen. De iPhone 12 mini is een fijne tegemoetkoming voor de ‘oude iPhone SE’ gebruikers van 2016. De kleuren voor de 12 series mini en de ‘normale’ iPhone 12 zijn zwart, wit, rood, groen en de nieuwe kleur blauw. Naast de nieuwe kleur blauw heeft de iPhone 12 mini twee camera’s aan de achterzijde.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple original

Scherm reparatie

Voor het vervangen van een iPhone 12 mini scherm gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 259

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

Wij gebruiken een scherm van originele kwaliteit, die wij niet rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht (derde partij). Wij zorgen ervoor dat je apparaat weer uitstekend functioneert. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je in het begin een melding in beeld krijgt.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

Op aanvraag

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 12 mini goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone 12 mini batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Apple Original

Achterkant

Voor het vervangen van een iPhone 12 mini achterkant gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 349

Waterschade

Is je iPhone 12 mini nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Kan altijd meteen terecht Wordt goed geholpen Vriendelijk"
Nicole Reusel, 28-05-2022
10/10
"Goed geregeld"
Ramon Reusel, 07-03-2022
10/10
"Al jaren mijn adres voor mijn IPhone 's."
Jack Heijkoop Hoogeloon, 11-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Kwalitatieve reparatie van je iPhone 12 mini

Nu dat de iPhone 12 mini een volledige behuizing van glas heeft met een haarscherp Super Retina display zijn alle 12 series een hoogstandje op smartphone markt. IRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een iPhone 12 mini reparatie enkel en alleen goed wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Jij hebt eerder al veel geld uitgegeven aan een dure iPhone 12 mini en wij vinden het zonde om de kwaliteit van jouw dure iPhone 12 mini te verprutsen met goedkope, slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van deze onderdelen kunnen wij de kwaliteit van een iPhone 12 mini reparatie waarborgen. Hierdoor zijn wij niet het goedkoopste reparatiepunt. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

“No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met het idee dat een iPhone 12 mini reparatie erg kostbaar is en gaan zij alsnog zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een iPhone 12 mini reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle iPhone reparaties. Voor een waterschade schoonmaak- en onderzoekskosten behandeling vragen wij 39 euro. Ook al is de iPhone spatwaterdicht, elektriciteit en water zijn geen goede vriendjes.