×
9.6/10 (297 beoordelingen)

iPhone 12 mini scherm reparatie origineel

Heb je net jouw kostbare iPhone 12 mini op de grond laten vallen? En durfde je jouw iPhone eigenlijk niet van de grond op te rapen? Bang voor de beschadiging(en)? Het noodlot heeft helaas toegeslagen en het scherm van jouw iPhone 12 mini is stuk. Kom langs bij IRepair4u en onze gecertificeerde reparateur voorziet je razendsnel van een nieuw origineel iPhone 12 mini scherm.

Strepen of vlekken in het scherm?

Een lelijke kras of barst op je beeldscherm verpest niet alleen het mooie uiterlijk van jouw iPhone 12 mini, mogelijk wordt je toestel door een barst ook onbruikbaar. Onbruikbaar en kapot is het scherm van je iPhone ook wanneer deze alleen nog maar een zwart beeldscherm laat zien. Of wanneer er vlekken of strepen op je beeldscherm verschijnen. In deze gevallen is een iPhone 12 mini scherm repartie origineel ook noodzakelijk.

iPhone 12 mini scherm reparatie uitgevoerd met originele Apple onderdelen

Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten zoals iPhones en MacBooks. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een iPhone 12 mini scherm reparatie origineel uitvoeren en gebruik maken van originele Apple onderdelen. De onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij gebruik door de Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Al dit om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 12 mini reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone 12 mini wordt vóór en na de iPhone 12 mini scherm reparatie origineel onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Direct uitgevoerd: iPhone 12 mini scherm reparatie origineel

Jouw iPhone is in het dagelijkse leven totaal onmisbaar geworden, wij weten dit als geen ander. Je belt, appt, mailt, controleert je Insta, Facebook en TikTok vele malen per dag. Je doet tegenwoordig alles op jouw iPhone 12 mini. Wanneer je iPhone 12 mini gerepareerd dient te worden, wil je natuurlijk dat jouw iPhone zo snel mogelijk gemaakt is.

De meeste klanten komen uit de directe omgeving van Bladel: Reusel, Hapert, Eersel, Bergeijk, Hilvarenbeek, Diessen en Middelbeers. Zeker wanneer je een wat grotere afstand moet afleggen naar Bladel is het erg vervelend als wij je niet direct kunnen helpen. Wij raden aan om even telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Andere iPhone 12 mini reparaties

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 3 uur

Scherm reparatie

Face ID

€ 219

ca. 3 uur

Face ID

€ 219

Screenprotector

€ 29

ca. 15 minuten

Screenprotector

€ 29

Batterij

€ 129

ca. 1 uur

Batterij

€ 129

Achterkant

€ 419

ca. 1 werkdag

Achterkant

€ 419

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Gewoon heel nuchter zoals de zaken zijn. Moest ik zelf aan wennen. Echter: Goed advies, goede dienstverlening. Betaalbaar. Komen afspraken na en op zich vrij snelle reparatie. Een ec..."
M.W.J. Van den Heuvel en Patrick Sweelssen Eersel, 29-11-2022
9/10
"Snel, duidelijk en prima geholpen!"
Wilfred Oostenbrink Organisatie Advies Reusel, 10-11-2022
8/10
"ik word snel geholpen ."
jacob van van den borne reusel, 10-11-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving