×
9.6/10 (238 beoordelingen)

iPhone 12 Pro Max reparatie

Modelcode A2342 / A2410 / A2411 / A2412

Is het scherm van je iPhone 12 Pro Max stuk gevallen, werkt de camera niet meer of krijg je je toestel niet meer opgeladen? Wil je dit zo snel mogelijk gerepareerd hebben, neem dan snel contact met ons op voor een iPhone 12 Pro Max reparatie!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple original

Scherm reparatie

Voor het vervangen van een iPhone 12 Pro Max scherm gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 369

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

Wij gebruiken een scherm van originele kwaliteit, die wij niet rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht (derde partij). Wij zorgen ervoor dat je apparaat weer uitstekend functioneert. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je in het begin een melding in beeld krijgt.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

Op aanvraag

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 12 Pro Max goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone 12 Pro Max batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Apple Original

Achterkant

Voor het vervangen van een iPhone 12 Pro Max achterkant gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 529

Waterschade

Is je iPhone 12 Pro Max nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Zeer goed"
Jeroen dings Vessem , 20-05-2022
10/10
"Tot de volgende keer."
Remco Das EINDHOVEN, 12-02-2022
10/10
"Bij alle andere repairshops was ik mijn Macbook een paar dagen kwijt voor schermreparatie. Ook bij Apple. Bij Irepair4u afspraak gemaakt en ik kon er op wachten. Het was een eind rijden..."
Herman Lisse, 04-01-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Nieuw scherm iPhone 12 Pro Max

De meest voorkomende iPhone 12 Pro Max reparatie is een kapot scherm. Het scherm van de iPhone 12 Pro Max loopt helemaal door tot aan de randen van het toestel. Full screen schermen zijn ideaal, maar zijn wel gevoelig voor schades. Bij een val kan het scherm snel breken. Bij een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie wordt de complete module vervangen van de telefoon (glas en display).

Lees verder

Vele verschillende iPhone 12 Pro Max reparaties

Niet alleen scherm reparaties repareren wij dagelijks, ook voor andere problemen met jouw iPhone 12 Pro Max ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgt ervoor dat een iPhone een open boek is voor ze.

Staat het probleem van jouw iPhone 12 Pro Max er niet tussen? Neem contact met ons op, grote kans is dat wij je toch kunnen helpen!

“No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met het idee dat een iPhone 12 Pro Max reparatie erg kostbaar is en gaan zij alsnog zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een iPhone reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle iPhone reparaties. Voor een waterschade schoonmaak- en onderzoekskosten behandeling vragen wij 39 euro.