×
9.6/10 (216 beoordelingen)
€ 369,-

iPhone 12 Pro Max scherm reparatie origineel

Heeft het noodlot toegeslagen en heeft jouw iPhone 12 Pro Max een duik naar de grond gemaakt? Ben je nu op zoek naar een betrouwbare reparateur voor het uitvoeren van de iPhone 12 Pro Max scherm reparatie origineel? Bij IRepair4u Bladel ben jij aan het juiste adres! Lopen er lelijke scheuren door het scherm of heb je zelfs vlekken of strepen lopen door het beeldscherm? Het kan ook zo zijn dat het glas nog heel is, maar de aanrakingen op het scherm niet meer werken. Dit zijn allemaal veelvoorkomende oorzaken voor een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie.

Problemen met een defect beeldscherm zijn alleen op te lossen door een volledige iPhone scherm reparatie uit te voeren. Deze schermen bestaan uit complete modules: glas (incl. touch) en het Super Retina XDR-display (LCD). Deze onderdelen zijn niet los van elkaar te vervangen en wordt daarom in een complete module vervangen.

iPhone reparatie met originele Apple onderdelen

Apple heeft onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certifcering toegekend. Door de jaren heen hebben wij veel vetrouwen opgebouwd in het repareren van iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Door deze certificering kunnen wij een iPhone 12 Pro Max originele scherm reparatie uitvoeren en gebruik maken van originele Apple onderdelen. Deze onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de originele Apple onderdelen maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 12 Pro Max scherm reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

De beste keuze: iPhone 12 Pro Max scherm reparatie origineel

Bij IRepair4u werken wij enkel met de juiste kwalitatief hoogstaande iPhone onderdelen. Enkel met deze onderdelen kun je naar onze mening de beste iPhone 12 Pro Max reparatie origineel uitvoeren. Kies je voor deze reparatie? Bij een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie origineel wordt het volledige beeldscherm vervangen.

Door het gebruik van originele onderdelen, diagnostische tests, hulpmiddelen en processen zorgen wij ervoor dat jouw iPhone 12 Pro Max er weer uitziet als nieuw!

De meeste klanten komen uit de directe omgeving van Bladel: Reusel, Hapert, Eersel, Bergeijk, Hilvarenbeek, Diessen en Middelbeers. Zeker wanneer je een wat grotere afstand moet afleggen naar Bladel is het erg vervelend als wij je niet direct kunnen helpen. Wij raden aan om even telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Andere iPhone 12 Pro Max reparaties

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 3 uur

Scherm reparatie

Batterij

€ 89

ca. 1 uur

Batterij

€ 89

Achterkant

€ 529

ca. 1 werkdag

Achterkant

€ 529

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

8/10
"Heel erg tevreden over de snelle service en reparatie van mijn telefoon!"
Miranda Hooge Mierde, 29-12-2021
9/10
"We zijn erg tevreden en gebruiken onze telefoon steeds meer en wensen jullie fijne feestdagen en een goed en gezond 2022"
Bart Eindhoven , 24-12-2021
10/10
"Tablet Samsung defect scherm laten maken. Perfect uitgevoerd, ouderwets vakwerk. Nogmaals onze dank, Familie Smolders"
Familie Smolders Bladel, 22-12-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving