Bel ons 0497-700213
 • € 89

 • iPhone 7 batterij

 • Zijn je iPhone 7 en je oplader standaard aan elkaar verbonden, omdat de batterij van je iPhone 7 niet lang genoeg meer meegaat? Kom dan naar iRepair4u om de batterij te laten vervangen. 

  Erger je niet aan een continu lege batterij

  Hoewel de batterijen van smartphones steeds beter worden, wordt er ook steeds meer van een iPhone batterij gevraagd door de vele apps op je iPhone. Vandaar dat veel smartphone gebruikers na een bepaalde tijd ervaren dat hun toestel ontzettend snel leeg is. Erger je daar vooral niet te lang aan en kom voor het vervangen van je iPhone 7 accu naar iRepair4u. 

  Misschien is het vervangen van de batterij niet nodig

  Veel smartphone gebruikers kunnen we gelukkig maken zonder dat zij de kosten van een nieuwe accu moeten betalen. Het snel leeg gaan van de batterij kan in sommige gevallen al verholpen worden door je software te herstellen. Je batterij wordt doorgemeten met een speciaal programma, waarbij de gegevens van de batterij worden uitgelezen. Zo kunnen wij snel bepalen wat de beste oplossing voor jouw iPhone 7 is. 

  Een vertrouwd adres voor smartphone- en tablet reparaties

  iRepair4u is door haar jarenlange smartphone- en tabletreparaties inmiddels een vertrouwd adres voor mensen woonachtig in De Kempen. Uiteraard ben je altijd welkom op de Ambachtsweg 5F in Bladel ook wanneer je bijvoorbeeld niet uit Bladel, Reusel, Vessem of Eersel komt. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en telefonisch of per email bereikbaar voor vragen en advies.