Bel ons 0497-700213
 • € 239

 • iPhone 7 scherm reparatie

 • Heb jij je iPhone 7 kapot laten vallen met fatale gevolgen voor je iPhone 7 scherm? iRepair4u kan je iPhone 7 razendsnel voorzien van een gloednieuw beeldscherm van originele kwaliteit. 

  Reparatie van je iPhone 7 scherm voor weer een mooi beeld

  Een lelijke kras of barst op je beeldscherm verpest niet alleen het mooie uiterlijk van je iPhone 7, mogelijk wordt je toestel door een barst ook onbruikbaar. Onbruikbaar en kapot is het scherm van je iPhone ook wanneer deze alleen nog maar een zwart beeldscherm laat zien of wanneer er steeds vlekken of strepen op je beeldscherm verschijnen. 

  iPhone 7 scherm reparatie met een nieuw scherm

  Hoe klein de schade aan je scherm ook is, wanneer je dit ongedaan wilt maken moet altijd het volledige scherm van de iPhone 7 vervangen worden. Een scherm voor de iPhone 7 vormt namelijk een geheel met het lcd. iRepair4u maakt bij de reparatie van je scherm altijd gebruik van beeldschermen van originele kwaliteit. Deze schermen zijn duurder dan andere schermen maar de kwaliteit is aanzienlijk beter. 

  Kom vandaag nog langs als je iPhone 7 kapot is

  In de meeste gevallen kan iRepair4u je iPhone 7 vandaag nog van een nieuw beeldscherm voorzien. We hebben een iPhone 7 beeldscherm in meerdere kleuren, over het algemeen, namelijk direct op voorraad. Kom dan ook vandaag nog bij ons langs of maak een afspraak wanneer je een iPhone aan een scherm reparatie toe is.