×
9.6/10 (246 beoordelingen)

iPhone 7 reparatie

Modelcode A1660 / A1778 / A1779

Werkt je iPhone 7 niet meer? Is het scherm van je iPhone 7 kapot? Kijk hier welke iPhone 7 reparatie nodig is om je iPhone weer in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphone’s krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone 7 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: 30 minuten

€ 129 € 119

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 7 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Batterij

Valt je iPhone 7 uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: 30 minuten

€ 89 € 79

Audiochip

Kun je o.a. niet meer bellen met jouw iPhone 7? Blijft de knop van de luidspreker grijs? Dan is naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 7 audiochip stuk. Omdat de iPhone 7 audio ic reparatie erg specialistisch werk is, neemt de reparatie tijd ca. 2 werkdagen in beslag.

Audiochip

Reparatietijd: ca. 2 werkdagen

€ 139 € 119

Waterschade

Is je iPhone 7 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 dagen

€ 39

Camera achter

De camera aan de achterkant van jouw iPhone 7 maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet goed scherp stelt.

Camera achter

Reparatietijd: 2 uur

€ 89

Front camera

De camera aan de voorkant van jouw iPhone 7 maakt geen of slechte foto’s / video’s.

Front camera

Reparatietijd: 2 uur

€ 89

Volume knoppen

De volumeknoppen reageren niet meer van jouw iPhone 7 of je kunt ze niet meer indrukken.

Volume knoppen

Reparatietijd: 2 uur

€ 89

Aan uit knop

Kun je je iPhone 7 niet meer in stand-by stand zetten of kun je bijv. geen print screen meer maken? Het kan zijn dat de aan- en uitknop vastzit of continu wordt ingedrukt.

Aan uit knop

Reparatietijd: 2 uur

€ 89

Achterkant

De randen van jouw iPhone 7 zijn beschadigd, er ontbreekt een deel of er zit een deuk in de behuizing.

Achterkant

Reparatietijd: Op aanvraag

Op aanvraag

Microfoon

Jouw iPhone heeft verschillende microfoons. Zo gebruikt jouw iPhone 7 tijdens videobellen weer een andere microfoon dan dat je aan het bellen bent. Werkt een van je microfoons helemaal niet meer of kraakt ‘ie? Kom langs en wij controleren jouw toestel.

Microfoon

Reparatietijd: 1 uur

€ 89

Oorspeaker

Wanneer je een telefoongesprek voert, hoor je de ander niet of nauwelijks. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Oorspeaker

Reparatietijd: 1 uur

€ 89

Luidspreker

Niets is zo vervelend als een defecte luidspreker. Ben je een filmpje op Youtube aan het kijken en kraakt het geluid of heb je helemaal geen geluid? Grote kans dat de luidspreker defect is. Maak een afspraak en wij controleren jouw toestel.

Luidspreker

Reparatietijd: 1 uur

€ 89

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: 1 uur

€ 89

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Reparatietijd: 30 minuten

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Kan altijd meteen terecht Wordt goed geholpen Vriendelijk"
Nicole Reusel, 28-05-2022
10/10
"Snelle en spontane service op zaterdag middag. Goed advies en alles klaar terwijl je wacht. Ontzettende aanrader."
Hugo Netersel, 05-03-2022
10/10
"Al jaren mijn adres voor mijn IPhone 's."
Jack Heijkoop Hoogeloon, 11-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Onze missie is een geslaagde iPhone 7 reparatie

De meest voorkomende reparatie van de iPhone 7 is een schermreparatie. Uiteraard kun je ook bij ons terecht wanneer jij of de persoon aan de andere kant van de lijn onverstaanbaar is geworden. Is de homebutton, de aan/uitknop, de camera of een van je volumeknoppen stuk? IRepair4u kan dat allemaal razendsnel voor je repareren.

Je kunt ook bij ons terecht wanneer je de oplaadkabel niet meer kunt aansluiten of als het opladen niet meer werkt. Natuurlijk betaal je bij ons alleen voor een iPhone 7 reparatie als we deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij waterschade aan je iPhone 7 vragen wij altijd 39 euro onderzoekskosten.

Lees verder

iPhone 7 reparatie met kwalitatieve onderdelen

Wanneer je een iPhone 7 reparatie laat uitvoeren bij IRepair4u kun je er zeker van zijn dat je iPhone 7 wordt gerepareerd met iPhone 7 onderdelen van originele kwaliteit. Enkel met deze onderdelen blijft de kwaliteit van je Apple product behouden. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Zes dagen in de week bereikbaar voor reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- en tabletreparatie. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.