×
9.6/10 (434 beoordelingen)

iPhone 7 reparatie

Modelcode A1660 / A1778 / A1779

Werkt je iPhone 7 niet meer? Is het scherm van je iPhone 7 kapot? Kijk hier welke iPhone 7 reparatie nodig is om je iPhone weer in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphone’s krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snel gemaakt en duidelijke afspraken over de kosten"
Marieke Van Grotel Bergeijk, 10-01-2024
10/10
"iPad gekocht , Geïnstalleerd, overgezet van Samsung tablet Prima service ,, Klantvriendelijk"
Ria Bladel, 02-01-2024
10/10
"Jan en team, thnx voor een alweer prima ervaring. Tot over op zijn minste 2 jaar..."
Rolf van Haren EINDHOVEN, 05-12-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Onze missie is een geslaagde iPhone 7 reparatie

De meest voorkomende reparatie van de iPhone 7 is een schermreparatie. Uiteraard kun je ook bij ons terecht wanneer jij of de persoon aan de andere kant van de lijn onverstaanbaar is geworden. Is de homebutton, de aan/uitknop, de camera of een van je volumeknoppen stuk? IRepair4u kan dat allemaal razendsnel voor je repareren.

Je kunt ook bij ons terecht wanneer je de oplaadkabel niet meer kunt aansluiten of als het opladen niet meer werkt. Natuurlijk betaal je bij ons alleen voor een iPhone 7 reparatie als we deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij waterschade aan je iPhone 7 vragen wij altijd 39 euro onderzoekskosten.

Lees verder

iPhone 7 reparatie met kwalitatieve onderdelen

Wanneer je een iPhone 7 reparatie laat uitvoeren bij IRepair4u kun je er zeker van zijn dat je iPhone 7 wordt gerepareerd met iPhone 7 onderdelen van originele kwaliteit. Enkel met deze onderdelen blijft de kwaliteit van je Apple product behouden. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Zes dagen in de week bereikbaar voor reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- en tabletreparatie. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.