×
9.6/10 (107 beoordelingen)

iPhone SE reparatie

Modelcode A1723 / A1662 / A1724

Uiteraard kan iRepair4u ook een iPhone SE reparatie voor je uitvoeren. Dus ben jij een iPhone SE bezitter met een iPhone SE die niet goed functioneert of schade heeft opgelopen? Kom dan van maandag tot en met zaterdag bij ons langs op de Ambachtsweg 5F in Bladel voor een iPhone SE reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 99 € 89

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 99 € 89

Batterij

€ 49

ca. 30 minuten

Batterij

€ 49

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 59

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 59

Luidspreker

€ 59

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 59

Oorspeaker

€ 59

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 59

Microfoon

€ 59

ca. 1 uur

Microfoon

€ 59

Home button

€ 59

ca. 1 uur

Home button

€ 59

Aan- en uit knop

€ 59

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 59

Moederbord

Prijs op aanvraag

Moederbord

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"snel,toegankelijk, professioneel, ontzettend vriendelijk"
Rianne Bosch Eerse , 12-01-2021
8/10
"Alles nagekomen zoals per telefoon afgesproken was. Hier wordt nog ambachtelijk gewerkt. Een verademing in deze tijd. Ook fijn dat een bedrijf goed telefonisch bereikbaar is."
Wilma Retie (B), 20-11-2020
10/10
"Snelle reparatie en weer als nieuw!"
C. Hoeks , 02-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone SE reparatie van een klein maar fijn toestel

Na de iPhone 6 Plus en de iPhone 6S Plus is de daarop volgende iPhone gewoon weer van een kleiner formaat maar wat betreft presentaties doet deze zeker niet onder aan de grotere iPhones. Met de iPhone SE heb je een superfijn toestel in handen en het is hartstikke vervelend als je voor je kostbare en geliefde toestel op zoek moet naar een iPhone SE reparatie.

iPhone SE reparatie van de iPhone SE speakers

Met je toestel kan ontzettend veel aan de hand zijn, dat weten wij bij iRepair4u maar al te goed. Erg vervelend is het bijvoorbeeld wanneer je niet meer normaal kunt bellen, omdat een van je speakers kapot is en jij degene met wie je belt niet kunt verstaan of andersom.

Lees verder

iPhone SE reparatie van je scherm of behuizing

De meest voorkomende iPhone SE reparatie die door ons wordt uitgevoerd is de iPhone reparatie waarbij wij het scherm van de iPhone SE vervangen. Wanneer je iPhone SE valt, heb je namelijk ontzettend veel geluk als je beeldscherm of de behuizing van je iPhone SE geen schade heeft opgelopen. In sommige gevallen kun je je toestel nog wel even blijven gebruiken maar het duurt dan vaak niet lang voordat de glasscherven van het beeldscherm echt gaan loslaten. Wij hebben iPhone SE schermen en iPhone SE behuizingen direct op voorraad zodat wij deze meteen voor je kunnen vervangen.

iPhone SE reparatie na waterschade

We hebben inmiddels al veel oorzaken gehoord van iPhones die waterschade hebben opgelopen. Is jouw iPhone SE ook nat geworden door een glas drinken, heb je deze per ongeluk met je kleding in het wasmachine gestopt of is je iPhone SE in de wc gevallen? Wat je het beste kunt doen alvorens je bij ons langskomt voor een iPhone SE reparatie is je toestel uitzetten en midden in een bak met droge rijst leggen. Je kunt die bak met rijst, met daarin je iPhone SE, meenemen naar iRepair4u en wij zullen nagaan of we je iPhone SE kunnen repareren door een iPhone SE reparatie uit te voeren.

iPhone SE reparatie bij software problemen

Je kunt niet alleen bij ons terecht voor een iPhone reparatie omdat bepaalde onderdelen van je iPhone SE niet meer werken, we helpen je ook graag verder bij software problemen die jij ervaart op je iPhone SE.

iPhone SE reparatie voor elk probleem een passende reparatie

Zoals je misschien al had opgemerkt kan iRepair4u diverse iPhone SE reparaties voor je uitvoeren. Wanneer jij de problemen die jij ervaart of de iPhone reparatie waar je naar op zoek bent niet kunt vinden op onze website neem dan gerust contact met ons op. iRepair4u hoort heel graag waar zij je mee kan helpen en er bestaat een grote kans dat we toch een passende iPhone SE reparatie voor je kunnen uitvoeren.