×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPhone X reparatie

Modelcode A1865 / A1901 / A1902

De iPhone X is een vernieuwde iPhone met een compleet ander uiterlijk. Het OLED scherm van 5,8 inch is bijna randloos en een lust om te zien. Ontgrendelen van je iPhone X gaat met Face ID, gewoon door naar je iPhone X te kijken. Een zeer veilige methode. Het scherm tot aan de rand en de glazen achterkant zijn wel gevoelig voor krassen of barsten. Een iPhone X reparatie is natuurlijk wel weer mogelijk.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Ik kon snel terecht en hij gaf me goed advies !"
Joep Jansen Reusel, 20-05-2024
10/10
"Vriendelijk geholpen en snelle service! Heel blij mee!"
Lobke Blankers Hoogeloon, 04-05-2024
10/10
"Tijdens mijn vakantie liep mijn telefoon vast. Fout kon uitgelezen worden en moederboard bleek kapot. Kreeg vervangende telefoon tijdens reparatie. Na 1,5 week was de telefoon gereparee..."
P. Wolff Gouda, 22-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone X reparatie

Reparatie van het scherm van je iPhone X

De iPhone X heeft een superscherp OLED Scherm dat tot aan de randen loopt van je toestel. De geavanceerde 3D camera voor de gezichtsherkenning zit in de uitsparing bovenaan het scherm verwerkt. Je iPhone X wordt altijd gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Zo blijft de kwaliteit van je iPhone X gewaarborgd. Je kunt eventueel wachten tijdens de iPhone X scherm reparatie. De reparatie duurt net als bij andere iPhones slechts een half uur.

Lees verder

Kwalitatieve onderdelen iPhone X reparatie

Bij ons betaal je alleen voor een reparatie als we hiervoor ook daadwerkelijk kosten/uren hebben gemaakt. Bij waterschade aan je iPhone X vragen wij altijd 39 euro onderzoekskosten. Je iPhone X wordt altijd gerepareerd met iPhone X onderdelen van originele kwaliteit. Hierdoor blijft de kwaliteit van je iPhone behouden. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Zes dagen in de week bereikbaar voor reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor kwalitatieve smartphone en tablet reparaties. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen. Alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.