×
9.6/10 (246 beoordelingen)

iPhone X reparatie

Modelcode A1865 / A1901 / A1902

De iPhone X is een vernieuwde iPhone met een compleet ander uiterlijk. Het OLED scherm van 5,8 inch is bijna randloos en een lust om te zien. Ontgrendelen van je iPhone X gaat met Face ID, gewoon door naar je iPhone X te kijken. Een zeer veilige methode. Het scherm tot aan de rand en de glazen achterkant zijn wel gevoelig voor krassen of barsten. Een iPhone X reparatie is natuurlijk wel weer mogelijk.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone X is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: 2 uur

€ 229 € 209

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone X goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Batterij

Valt je iPhone X uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: 1 uur

€ 99

Camera achter

De camera aan de achterkant van jouw iPhone X maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet goed scherp stelt.

Camera achter

Reparatietijd: ca. 1 uur

Op aanvraag

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 99

Achterkant

De achterkant van jouw iPhone X is gebroken, gebarsten of gescheurd en dient vervangen te worden.

Achterkant

Reparatietijd: Op aanvraag

Op aanvraag

Waterschade

Is je iPhone X nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 dagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Glas kapot, kon meteen mijn gsm. brengen Goeie prijsopgave en gelijk alles gerepareerd. TOP."
Kees Netersel, 29-06-2022
10/10
"Prima service, snel en vriendelijk"
Martin Bladel, 24-03-2022
9/10
"Voor de vervanging van mijn laptop accu kon ik snel terecht. Na bestelling van de geschikte accu was mijn laptop na een paar uur weer klaar voor gebruik."
Veerle Bladel, 10-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone X reparatie

Reparatie van het scherm van je iPhone X

De iPhone X heeft een superscherp OLED Scherm dat tot aan de randen loopt van je toestel. De geavanceerde 3D camera voor de gezichtsherkenning zit in de uitsparing bovenaan het scherm verwerkt. Je iPhone X wordt altijd gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Zo blijft de kwaliteit van je iPhone X gewaarborgd. Je kunt eventueel wachten tijdens de iPhone X scherm reparatie. De reparatie duurt net als bij andere iPhones slechts een half uur.

Lees verder

Kwalitatieve onderdelen iPhone X reparatie

Bij ons betaal je alleen voor een reparatie als we hiervoor ook daadwerkelijk kosten/uren hebben gemaakt. Bij waterschade aan je iPhone X vragen wij altijd 39 euro onderzoekskosten. Je iPhone X wordt altijd gerepareerd met iPhone X onderdelen van originele kwaliteit. Hierdoor blijft de kwaliteit van je iPhone behouden. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Zes dagen in de week bereikbaar voor reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor kwalitatieve smartphone en tablet reparaties. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen. Alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.