×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPhone X scherm reparatie

Super, dat grote randloze scherm van de iPhone X. Emails checken is nu nog makkelijker, net als het kijken van video’s. Het haarscherpe OLED scherm is alweer een stuk groter dan van de iPhone 8. De helderheid en kleuren van een OLED scherm blijven in elke kijkhoek hetzelfde. Dit scherm heeft geen achtergrondverlichting nodig, zodat de batterij van een iPhone X ook langer meegaat. Een energiezuinig scherm. Maar naast deze fijne eigenschappen van de iPhone X kan een klein ongelukje met een iPhone X scherm reparatie als gevolg niet uitgesloten blijven.

Kapot scherm iPhone X?

Als de iPhone X gevallen is en het scherm is gebarsten, dan kan IRepair4u je iPhone X razendsnel voorzien van een gloednieuw OLED scherm van originele kwaliteit. Een kras of een barst in je beeldscherm verpest niet alleen het uiterlijk van je iPhone, maar je iPhone X is zo ook niet bruikbaar. Zeker als er strepen of vlekken op het kapotte iPhone X scherm verschijnen.

Nieuw scherm voor je iPhone X

Met een iPhone X scherm reparatie wordt het hele beeldscherm van je iPhone vervangen. Hoe klein de schade aan het scherm van je iPhone X ook is. IRepair4u maakt bij de reparatie van je scherm altijd gebruik van een schermen van originele kwaliteit. Deze schermen zijn duurder dan andere imitatie schermen maar de kwaliteit is aanzienlijk beter.

iPhone X scherm reparatie goede kwaliteit en prijs

Bij IRepair4u vinden wij het erg zonde om je kostbare iPhone X reparatie te verpesten met goedkope onderdelen. Daarom werken we uitsluitend met onderdelen van originele kwaliteit wanneer je scherm kapot is. We zijn daarom misschien niet de goedkoopste maar leveren wel een kundige, goede scherm reparatie van jouw iPhone X af. Je komt bij IRepair4u dan ook geen reparatieprijzen tegen die vergelijkbaar zijn met reparatie bedrijven welke werken met fake onderdelen. Omdat jij een kostbaar toestel hebt gekocht vinden wij het erg belangrijk dat jouw iPhone met de juiste kwaliteit en service wordt gerepareerd.

De iPhone X schermen die wij gebruiken voor de reparatie zijn van originele kwaliteit en zijn geen refurbished iPhone X schermen. Voor refurbished onderdelen hebben wij een andere prijs.

Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen.

Andere iPhone X reparaties

Face ID

€ 219

ca. 3 uur

Face ID

€ 219

Screenprotector

€ 29

ca. 15 minuten

Screenprotector

€ 29

Batterij

€ 99

1 uur

Batterij

€ 99

Camera achter

Prijs op aanvraag

ca. 1 uur

Camera achter

Laadpoort

€ 99

ca. 2 uur

Laadpoort

€ 99

Achterkant

Prijs op aanvraag

Op aanvraag

Achterkant

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 dagen

Waterschade

€ 39

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Vlot en duidelijk geholpen. Wacht nog wel op de faktuur die heb ik nog niet ontvangen??"
Dhr. van Kampen Eersel, 06-05-2024
10/10
"Troubles met je telefoon, Jan maakt het gewoon!"
Ben Straatman Reusel, 23-04-2024
10/10
"Zeker nergens anders naar toe!!"
Rovers, F. Reusel, 21-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving