×
9.6/10 (138 beoordelingen)
€ 299,-

Samsung Galaxy S9 Plus scherm reparatie

Het overkomt ons allemaal wel eens, je laat je smartphone net uit je handen glippen en komt net verkeerd op de grond terecht. Je houd je hart vast als je je smartphone van de grond afraapt en hoopt dat je smartphone geen schade heeft opgelopen. Maar het noodlot heeft toegeslagen, het scherm van je Samsung Galaxy S9 Plus is net op de hoek kapot gevallen. Het supermooie edge to edge scherm is erg fijn om emailtjes te sturen en filmpjes te bekijken maar erg gevoelig voor schades. Bij een val is in de meeste gevallen alleen het glas beschadigd, maar het kan ook voorkomen dat de touch helemaal niet meer werkt of het scherm zwart blijft. Dan is een Samsung Galaxy S9 Plus scherm reparatie een goede oplossing.

Samsung Galaxy S9 Plus scherm reparatie voor een gebarsten scherm

Als je kostbare Samsung Galaxy S9 Plus een harde smak op de grond heeft gemaakt en net verkeerd terecht is gekomen zit een Samsung Galaxy S9 Plus scherm reparatie in een klein hoekje. Om langer door te lopen met een kapot Samsung Galaxy S9 Plus raden wij niet aan. Met een kapot scherm loop je het risico op glassplinters in je vingers of het onderliggende AMOLED scherm raakt (verder) beschadigd. Als het AMOLED stuk is, kan het voorkomen dat er vlekken of strepen in het scherm komen of in het slechtste geval blijft het scherm helemaal zwart.

Bij het Samsung Galaxy S9 Plus scherm vervangen wordt niet alleen het glas vervangen, maar de complete module; glas, AMOLED en het frame van de S9 Plus (inclusief volume knopjes). Deze service packs zorgen voor de beste en kwalitatieve Samsung Galaxy S9 Plus reparatie.

Samsung Galaxy S9 Plus scherm met vlekken of strepen

Als het glas kapot is van je Samsung Galaxy S9 Plus is dit waarschijnlijk niet de enige reden waarom jij kiest voor een Samsung Galaxy S9+ scherm reparatie. Regelmatig komen S9 Plus bezitters bij ons langs vanwege een niet juist werkend / defect AMOLED scherm. Bij een AMOLED scherm kun je bijvoorbeeld na een val vlekken of strepen in het scherm krijgen. Het AMOLED scherm is flinter dun en laat een AMOLED scherm net erg gevoelig zijn voor vallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een defect Samsung Galaxy S9 Plus scherm is zo gebeurd.

Kom voor een Samsung Galaxy S9+ scherm reparatie naar Bladel

Wanneer je op zoek bent naar een Samsung Galaxy S9 Plus scherm vervangen kun je altijd bij ons terecht voor vragen, advies of het maken van een afspraak. Ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F, gelegen op het industrieterrein van Bladel. Je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons binnenlopen maar wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet te lang hoeft te wachten bel ons dan van te voren voor een afspraak.

Andere Galaxy S9 Plus reparaties

Achterkant

€ 69

ca. 1 uur

Achterkant

€ 69

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Geweldig en goeie service"
Dirkx Reusel, 03-04-2021
10/10
"Zeer vakkundig en perfecte service!"
Anne Arendonk, 02-04-2021
10/10
"Snel hersteld werkt weer top"
Stef Casteren, 25-03-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving