×
€ 69,-

Samsung Galaxy S6 laadpoort

Wat er gebeurt als de Samsung Galaxy S6 laadpoort stuk is? Dan kun jij je geliefde Samsung Galaxy S6 niet meer opladen en zal deze na enige tijd uitvallen en niet meer te gebruiken zijn. iRepair4u kan je helpen om dit probleem op te lossen door je toestel van een nieuwe Samsung Galaxy S6 laadpoort te voorzien maar dit is enkel noodzakelijk wanneer een aantal andere zaken die je kunt proberen niet tot een oplossing leiden.

Samsung Galaxy S6 laadpoort stuk of heb jij te weinig geduld?

Houd er rekening mee dat het bij een Samsung Galaxy S6 die, misschien zelfs al een langere tijd, volledig leeg is even kan duren voordat je ziet dat deze wordt opgeladen nadat je de oplaadkabel hebt aangesloten op de Samsung Galaxy S6 laadpoort. Heb dus even geduld en gun je Samsung Galaxy S6 de tijd om aan te gaan.

Samsung Galaxy S6 Laadpoort stuk of vies?

Het valt ons op dat er vaak vuil aanwezig is in de Samsung Galaxy S6 laadpoort bij de S6-en waarmee personen bij ons langkomen als gevolg van klachten over de Samsung Galaxy S6 laadpoort.  Dit vuil in de Samsung Galaxy S6 laadpoort bestaat voornamelijk uit stof en dat is zonder een hoesje waarbij ook de uitgang van de Samsung Galaxy S6 laadpoort wordt beschermt maar moeilijk te voorkomen, zeker wanneer je daarnaast bijvoorbeeld ook nog werkzaam bent op de bouw of een andere stoffige locatie.

Het vuil in de Samsung Galaxy S6 laadpoort kan er voor zorgen dat de oplaadkabel geen goede aansluiting meer kan maken met de Samsung Galaxy S6 laadpoort en je toestel daardoor niet opgeladen kan worden. Vuil in de Samsung Galaxy S6 oplaadpoort kan op zich een onschuldige oorzaak zijn van het niet functioneren van de Samsung Galaxy S6 laadpoort maar het is belangrijk dat je het vuil op een goede manier verwijdert uit de Samsung Galaxy oplaadpoort. Ga dus zeker niet hardhandig te werken met materialen als een compressor om het vuil uit de Samsung Galaxy S6 laadpoort te verwijderen want je loopt daarmee het risico dat je de Samsung Galaxy S6 laadpoort schade toebrengt.

Durf je het vuil uit de Samsung Galaxy S6 oplaadpoort niet goed zelf te verwijderen of beschik je niet over het juiste materiaal om dit te doen? Kom dan langs bij iRepair4u! Wij hebben de juiste materialen tot onze beschikking en maken de Samsung Galaxy S6 laadpoort graag schoon voor je.

Samsung Galaxy S6 laadpoort stuk of werkt je oplaadkabel niet?

Heb je er ook aan gedacht dat de oplaadkabel de oorzaak kan zijn van het probleem dat de Samsung Galaxy S6 niet oplaadt? Dit is uiteraard eenvoudig na te gaan want wanneer ook andere apparaten niet meer worden opgeladen met dezelfde oplaadkabel is de kans groot dat je niet de Samsung Galaxy S6 oplaadpoort dient te vervangen maar de Samsung Galaxy S6 oplaadkabel.  

Samsung Galaxy S6 laadpoort reparatie bij iRepair4u

Een Samsung Galaxy S6 laadpoort reparatie is zes dagen in de week mogelijk bij iRepair4u. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen die wij over het algemeen direct op voorraad hebben. Wanneer je bij ons langskomt voor een Samsung Galaxy S6 reparatie kunnen we dan ook direct helpen. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet te lang hoeft te wachten alvorens wij kunnen beginnen aan een Samsung Galaxy S6 laadpoort reparatie bel je ons het beste van te voren even voor een persoonlijke afspraak.

Andere Galaxy S6 reparaties

Scherm reparatie

€ 179

ca. 1 uur

Scherm reparatie

€ 179

Achterkant

€ 79

ca. 30 minuten

Achterkant

€ 79

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Batterij

€ 59

ca. 1 uur

Batterij

€ 59

Camera glaasje (achterzijde) € 25,-

Camera achter

€ 89

ca. 1,5 uur

Camera achter

€ 89

Homebutton

€ 69

ca. 1 uur

Homebutton

€ 69

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving