×
€ 179,-

Samsung Galaxy S6 scherm reparatie

Als het beeldscherm van je waardevolle Samsung Galaxy S6 beschadigd is geraakt is dat enorm balen. In sommige gevallen is een Samsung Galaxy S6 waarvan het beeldscherm beschadigd is zelfs niet eens meer te gebruiken en in alle gevallen doet een beschadigd scherm enorm veel afbreuk aan het mooie uiterlijk van je Samsung Galaxy S6. Gelukkig is er wel een oplossing: na een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie bij iRepair4u ziet je beeldscherm er weer uit als nieuw.

Samsung Galaxy S6 scherm reparatie voor een gebarsten scherm

Het overkomt ons allemaal wel eens dat je smartphone uit je handen glipt. Wanneer je Samsung Galaxy S6 vervolgens net verkeerd terecht komt kan dat als gevolg hebben dat jij in aanmerking komt voor een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie. Wanneer je rond blijft lopen met een gebarsten scherm kunnen delen van het scherm loslaten en loop je het risico dat ook het onderliggende lcd beschadigd raakt of dat jij glassplinters in je hand krijgt.

Samsung Galaxy S6 scherm reparatie bij strepen of vlekken

Natuurlijk is een gebarsten scherm door een val van je Samsung Galaxy S6 niet de enige reden waarom jij een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie zou willen laten uitvoeren. Regelmatig komen er smarphone bezitters bij ons langs omdat zij last hebben van strepen en of vlekken op hun beeldscherm of omdat de kleuren niet meer goed worden weergegeven op het beeldscherm.

Samsung Galaxy S6 scherm reparatie met een origineel scherm

Om het scherm van je Samsung Galaxy S6 op een degelijke manier te repareren moet je bij een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie gebruik maken van originele onderdelen. Vandaar dat iRepair4u in Bladel enkel en alleen gebruik maakt van originele onderdelen van de Samsung Galaxy S6 wanneer zij een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie uitvoert. Enkel dan mag je van een Samsung Galaxy S6 waarbij een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie is uitgevoerd  het uiterlijk en de kwaliteit terug verwachten zoals je die gewend  bent van dit toestel.

Samsung Galaxy S6 scherm reparatie perfect gemonteerd

Wanneer jij je Samsung Galaxy S6 scherm reparatie laat uit voeren bij iRepair4u kun je er zeker van zijn dat je Samsung Galaxy S6 er vervolgens weer als nieuw uit ziet. De reparateurs van iRepair4u kunnen het originele Samsung Galaxy S6 scherm door middel van een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie perfect laten aansluiten op de behuizing van je toestel. Je hoeft niet bang te zijn dat je Samsung Galaxy S6 scherm bijvoorbeeld hoger ligt als de behuizing van je toestel zoals je wel dat wel eens tegenkomt bij Samsungs die gerepareerd zijn met niet originele onderdelen.

Samsung Galaxy S6 scherm reparatie kom naar de Ambachtsweg 5F in Bladel

Wanneer je op zoek bent naar een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie kun je altijd bij ons terecht voor vragen, advies of het maken van een afspraak. Ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5f, gelegen op het industrieterrein van Bladel is goed te bereiken voor alle inwoners van de Kempen. Je mag van maandag tot en met zaterdag bij ons binnenlopen maar wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet te lang hoeft te wachten bel ons dan van te voren voor een afspraak.

Andere Galaxy S6 reparaties

Achterkant

€ 79

ca. 30 minuten

Achterkant

€ 79

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Batterij

€ 59

ca. 1 uur

Batterij

€ 59

Laadpoort

€ 69

ca. 2 uur

Laadpoort

€ 69

Camera glaasje (achterzijde) € 25,-

Camera achter

€ 89

ca. 1,5 uur

Camera achter

€ 89

Homebutton

€ 69

ca. 1 uur

Homebutton

€ 69

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving