×
9.6/10 (474 beoordelingen)

Barst in scherm Samsung Galaxy S4 – wat nu?

Samsung Galaxy S4 scherm stuk

Uiteindelijk overkomt het bijna iedereen. Er is een barst tevoorschijn gekomen in je Galaxy toestel. Wellicht heb je het toestel uit je handen laten vallen of je toestel zat helemaal onder in je reistas. Voor wat dan reden ook, je scherm is kaduuk en om te kunnen bellen, SMS’en en surfen, moet natuurlijk wel het scherm zichtbaar zijn.

Ook al zijn de nieuwe Galaxy toestellen uitgerust met een bijna onverwoestbare Gorilla Glass scherm, in de praktijk komt het toch voor dat het scherm kapot gaat. Wat kun je het beste doen?

Samsung Galaxy S4 scherm vervangen geen eenvoudige taak

Het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy S4 is geen eenvoudige taak. Vergeleken met de Samsung Galaxy S3 is het zelf repareren van de Samsung Galaxy S3 op veel vlakken eenvoudiger gemaakt. Helaas hoort daar het vervangen van het Gorilla Glass scherm niet bij.

Dit betekent niet dat het scherm, wanneer hier een barst in zit, niet te repareren is. Je kunt in de betere speciaalzaak, waaronder onze webshop, een assembly aanschaffen voor het vervangen van het scherm van een smartphone. We raden echter aan om enkel deze kit aan te schaffen als je weet waaraan je begint.

Laten repareren vaak betere optie dan zelf repareren

Het advies van veel techsites nadat de Samsung Galaxy S4 onder de loep werd genomen was eigenlijk overal hetzelfde: Laat alsjeblieft je kapotte Gorilla Glass scherm vervangen door een expert. Het handigste is om je scherm te laten vervangen bij een partij die zowel de assembly kan leveren als het scherm kan repareren.

Je kunt natuurlijk deze stap geheel overslaan en investeren in een Samsung Galaxy S4 case of cover voor extra bescherming. Ook een screenprotector is geen overbodig luxe. In onze iParts4u webshop kun je zowel een assembly kit als verschillende manieren om jouw Galaxy toestel te beschermen vinden.

Wellicht ook interessant