×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Geen service iPhone 6 – geen bereik

De iPhone 6 is Apple’s eerste grote smartphone na de uitgave van de iPhone 5S. Omdat de iPhone 6 een groter en platter model is dan de iPhone 5S is de binnenkant van de iPhone natuurlijk ook heel anders. Omdat de iPhone 6 de eerste platte iPhone is, is het mogelijk dat de iPhone kan ‘buigen’. Zo wordt het buigen van de iPhone ook wel “bendgate” genoemd. Naast het de zogenoemde “bendgate” heeft de iPhone 6 nu de telefoon wat ouder is geworden meer kwaaltjes gekregen; bijvoorbeeld geen service iPhone. Geen service iPhone 6

‘Mijn iPhone 6 heeft geen bereik’

Een veel gehoord probleem is dat de iPhone 6 spontaan geen bereik meer heeft. Heb je al contact opgenomen met je provider? Misschien is er een storing op het netwerk. Is er geen storing bij de provider, dan kun je controleren of het simkaartje niet goed meer werkt. Stop jouw simkaartje in een andere telefoon; heb je nu goed bereik? Dan ligt het probleem niet aan het simkaartje.

Voordat je naar ons toe komt voor een geen service iPhone 6 reparatie, kun je controleren of het probleem wellicht aan de software ligt. Stel hiervoor de netwerkinstellingen opnieuw in. Ga naar instellingen – algemeen – scrol naar beneden – stel opnieuw in – herstel netwerkinstellingen. Je hoeft niet bang te zijn dat je de gegevens van jouw telefoon verliest, dit is alleen om de instellingen van het mobiele netwerk opnieuw in te stellen. Blijft na het herstellen van de netwerkinstellingen jouw iPhone 6 de melding geven ‘geen service’ of ‘zoeken’? Waarschijnlijk zal de antenne of baseband van jouw iPhone 6 stuk zijn.

IRepair4u zou IRepair4u niet zijn als wij dit probleem niet voor je kunnen repareren! Na vele jaren ervaringen op het gebied van iPhone moederbord reparaties kunnen onze reparateurs snel ontdekken of de antenne of de baseband van jouw iPhone 6 defect is.

Je kunt ook zelf controleren of de iPhone 6 baseband stuk is

Om op het mobiele netwerk te mogen dient jouw telefoon een identificatie nummer mee te geven. Dit identificatie nummer is het IMEI nummer. Zonder IMEI nummer mag je het mobiele netwerk niet op. Het IMEI nummer kun je gemakkelijk achter halen door naar het bel scherm toe te gaan en *#06# te draaien. Komt hierbij jouw IMEI nummer niet in beeld? Dan is de baseband stuk. De baseband zorgt juist voor het contact naar de zendmast. Als het IMEI nummer niet meer in beeld komt is het zelfs niet mogelijk om het alarmnummer 112 te bellen.

Hoe ontstaat een iPhone 6 geen service?

Geen service iPhone reparatie2 baantjes onder de baseband chip zijn erg gevoelig voor buigingen van de iPhone 6. Bij een iPhone 6 geen service reparatie baseband worden de baantjes versterkt of vervangen om het probleem te verhelpen. Dit is een erg specialistische iPhone 6 moederbord reparatie. Door onze kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met de vele verschillende iPhone moederbord reparaties, kunnen wij een defecte iPhone 6 baseband repareren.

Heb je een iPhone 6 zonder mobiel netwerk bereik? Neem snel contact met ons op en wij zorgen voor een kwalitatieve en vakkundige iPhone moederbord reparatie!

Wellicht ook interessant