×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Help, mijn iPad is stuk! IRepair4u fixt de iPad reparatie voor je!

De iPad is de ideale metgezel voor op vakantie, maar ook ideaal tijdens een avondje bing watchen op de bank. Of als je de iPad net even niet in gebruik hebt, heeft een van de kids de iPad ingepikt om er een spelletje op te spelen. Je neemt de iPad overal mee naar toe, waarbij een ongelukje zo is gebeurd. Met een goede beschermhoes kun je heel wat schade voorkomen. Echter als de iPad net verkeerd valt kan het scherm alsnog stuk gaan. Naast een kapot iPad scherm kunnen er nog tal van meer ongelukjes welke met de iPad gebeuren. Je laat er een glas drinken overheen vallen, de iPad laadt opeens niet meer op of de mini jack van een hoofdtelefoon blijft vast zitten. Nu ben je opzoek naar een iPad reparatie. IRepair4u repareert het voor je! iPad reparatie

iPad scherm reparaties

Ondertussen zijn er in de loop der jaren meer dan 20 verschillende iPad’s op de markt gebracht. Doordat er geen een iPad precies hetzelfde is, zijn er vele verschillende onderdelen nodig. Zo is geen enkel iPad scherm te gebruiken voor een ander type model iPad. In de loop der jaren zijn de iPad’s steeds dunner geworden en wordt het repareren er ook niet makkelijker op. Is alleen het glas stuk van je iPad 2018 of iPad 2017? Hierbij kunnen wij ‘los’ de glasplaat voor je vervangen. Bijvoorbeeld bij een iPad Air 2 of alle generaties iPad Pro 12.9 betreft dit een complete module; glas en LCD. Omdat deze schermen complete modules zijn, zijn de reparatiekosten helaas duurder dan bij een iPad 2018 of iPad 2017. Om voor onvoorziene kosten te komen staan, kun je op onze website kijken of wij het scherm van jouw iPad ‘los’ kunnen vervangen of dat er een complete nieuwe module dient te worden geplaatst.

Vele verschillende iPad reparaties

De meest voorkomende iPad reparatie is een iPad scherm reparatie. Naast het vallen van de iPad komt het ook vaak voor dat een pinnetje van een hoofdtelefoon afbreekt en blijft steken in het poortje. In de meeste gevallen kunnen wij het pinnetje van de hoofdtelefoon zonder de iPad open te maken eruit halen. Maar het kan ook voorkomen dat de iPad helemaal uit elkaar moet worden gehaald om bij het pinnetje te komen. Mochten hieraan kosten verbonden zijn, bespreken wij dit uiteraard eerst altijd met je. Zo kom je niet voor onverwachte reparatiekosten te staan.
Na verloop van tijd als de iPad een paar jaartjes oud wordt, merk je dat de batterij wat achteruit loopt. De iPad loopt sneller leeg en je moet de iPad elke dag aan de lader leggen. Dit kunnen wij voor je verhelpen door het vervangen van de batterij. Het vervangen van de batterij duurt ca. 1 werkdag, zodat je de iPad niet lang hoeft te missen!

Welke iPad heb ik?

Als je op zoek bent naar een iPad reparatie, is het fijn om van te voren te weten wat de reparatiekosten ongeveer bedragen. Maar weet je niet precies welke versie iPad je hebt? Geen paniek! De modelcode van de iPad zoek je gemakkelijk op drie manieren op. Je kunt via de iPad bij Instellingen – Algemeen – Info – Modelnaam. Werkt de touch van het scherm niet meer of blijft het scherm zwart? Op de behuizing, aan de achterzijde, staat een modelcode welke begint met een hoofdletter A. Heb je de modelcode gevonden, kun je via onze website gemakkelijk gevonden krijgen welke iPad je hebt. Ga naar onze iPad reparatie pagina waarbij alle modelcodes op een rijtje staan. Uiteraard kun je ook via de website van Apple dubbel na-checken of je modelcode er tussen staat. Staat de modelcode van je iPad er niet bij, stuur ons een mailtje of bel ons en wij helpen je graag verder!

Wellicht ook interessant