×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPad Air stuk gegaan? Geen paniek!

Heb jij jouw iPad Air laten vallen en is je lievelingstablet stuk gegaan? Geen paniek. Want je kunt je nieuwe iPad Air voor een aangename prijs bij ons laten maken. Onze iPad reparatieservice in Bladel is vaak klaar terwijl je wacht en zelf mee kijkt.

iPad Air stukWaarom iPad Air niet zelf repareren, als je iPad Air stuk is?

Waarom zou je je iPad Air niet zelf repareren? Het is goed mogelijk om je iPad Air zelf te repareren. Je kunt via onze andere site iParts4U onderdelen voor de iPad Air bestellen en de reparatie zelf uitvoeren. Dit is echter niet altijd een goed idee.

Het repareren van de nieuwe iPad Air is namelijk geen eenvoudige taak als je weinig tot geen ervaring hebt met het in- en uit elkaar schroeven van smartphones en tablets. De iPad Air heeft van iFixit een 2 als rapportcijfer gekregen wat inhoudt dat de tablet erg lastig is om zelf te repareren.

iPad Air reparatie gedekt door jouw verzekering

Geld hoeft geen rol te spelen bij de keuze tussen zelf repareren of laten repareren. Als jij namelijk verzekerd bent voor schade aan je toestel dan zal de verzekering in veel gevallen de kosten van een reparatie dekken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je alle bonnetjes en de factuur bewaard.

Woon jij dus in de omgeving van Bladel en is jouw iPad Air kapot? Maak dan een afspraak bij onze iPad reparatiewinkel in Bladel voor een spoedige reparatie van jouw geliefde iPad Air. We werken ALTIJD met originele onderdelen.

Wellicht ook interessant