×
9.6/10 (414 beoordelingen)

iPad Mini reparatie

Modelcode A1432 / A1454 / A1455

Ook voor een iPad Mini reparatie kun je terecht bij IRepair4u. We repareren je iPad mini professioneel en snel terwijl jij daar op wacht.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Zeer goede service en veel geduld."
Hans Eersel, 22-11-2023
10/10
"Wij zijn goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Die 10 hebben jullie echt verdiend."
Sandra Reusel, 07-11-2023
10/10
"Heel erg fijn geholpen, binnen een dag klaar en de prijs was ook super…"
Mark Bladel, 07-11-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Mini reparatie. Welk probleem heb jij?

Er zijn maar weinig iPad mini’s die echt niet meer gerepareerd kunnen worden door IRepair4u. Over het algemeen heeft IRepair4u voor elke schade en slijtage een passende iPad mini reparatie. Kijk snel verder op onze website want als de reparatie die jij nodig hebt ook een iPad mini reparatie is die wij regelmatig uitvoeren vind je daar meer details. Voor de meest voorkomende reparaties hebben we op onze site omschreven wat de reparatieprijs daarvan is. Elk bedrag dat je vindt op onze website is altijd inclusief montage en btw.

Lees verder

iPad mini reparatie voor een beschadiging of een defect onderdeel

Nadat je iPad mini is gevallen, kan deze lelijke schade hebben opgelopen. Regelmatig komen er iPad mini bezitters bij ons langs met een iPad mini waarvan het beeldscherm volledig gebarsten is en waarvan ook de behuizing lelijke schade heeft opgelopen. Bij iRepair4u kunnen we zowel het beeldscherm als de behuizing voor je vervangen, zodat je iPad mini er weer als nieuw uitziet. Maar we kunnen nog veel meer! We kunnen ook een speaker, een oplaadpoort, een homeknop, een volumeknop of bijvoorbeeld een simkaartlezer voor je vervangen. Zelfs een iPad mini met waterschade heeft overlevingskansen wanneer je deze ter reparatie aanbiedt bij IRepair4u.

iPad mini reparatie. Niet de laagste prijs, wel de beste kwaliteit

IRepair4u heeft er bewust voor gekozen enkel en alleen te werken met onderdelen van originele kwaliteit voor haar reparaties. Hierbij lopen we het risico niet gevonden te worden door mensen die hun keuze voor een iPad mini reparatiepunt enkel en alleen laten afhangen van de prijs. Gelukkig hebben wij genoeg klandizie die bij hun keuze voor een iPad mini reparatiepunt ook de kwaliteit van de onderdelen die gebruikt worden laat meewegen. Een iPad mini reparatie heeft het beste resultaat als er gebruik gemaakt wordt van onderdelen van originele kwaliteit. We vinden dat je een kwalitatief hoogstaand product als de iPad mini niet moet verpesten door deze te repareren met niet-originele onderdelen want op die manier ga je de kwaliteit van Apple nooit evenaren en daar krijg je spijt van.

iPad mini reparatie binnen handbereik voor iedereen uit de Kempen

Wil je graag dat IRepair4u een iPad mini reparatie voor je uitvoert maak dan telefonisch een afspraak of kom bij ons langs op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Onze locatie op het industrieterrein is bij uitstek goed bereikbaar voor mensen uit de Kempen. Dus kom je uit Bladel, Reusel, Hapert, Hilvarenbeek, Eersel, Bergeijk of uit een van die andere omliggende dorpen en heb je een kapotte iPad mini? Aarzel dan niet en kom bij ons langs voor een gedegen iPad mini reparatie!