×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPad Pro 10.5 2017 reparatie

Modelcode A1701 / A1709 / A1852

De iPad Pro 10.5 is een mooie tussenmaat al je iets groters zoekt dan de 9.7 inch iPad of de iPad Pro 12.9 inch. Is jouw iPad Pro 10.5 inch kapot op de grond gevallen of in een emmer met water gevallen en ben je op zoek naar een iPad Pro 10.5 2017 reparatie? Kom langs bij IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel en wij gaan het defect voor jou oplossen!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Ze Weten hier waar ze mee bezig zijn en een super snelle service."
Ronnie Krekels Reusel, 24-05-2024
10/10
"Super fijne service snel klaar"
W. van Strien Reusel, 19-05-2024
10/10
"Wij worden door Jan altijd goed en vriendelijk geholpen. Een vakman!"
Tentreparatie-Annemieke Bladel, 11-05-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Uiterst vakkundige iPad Pro 10.5 2017 reparaties

Aan een iPad Pro 10.5 2017 reparatie begin je niet zomaar! Op de eerste plaatst moet je precies weten wat er gerepareerd moet worden als de iPad Pro 10.5 niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het zaak dat je de juiste onderdeel op de juiste manier gaat vervangen.

 

Als gevolg van de vakkundige reparaties die wij nu al enkele jaren uitvoeren kunnen wij je ook een perfect gerepareerde iPad Pro 10.5 garanderen. Wij repareren iedere iPad Pro 10.5 2017 die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier met onderdelen van originele kwaliteit. Onze iPad Pro 10.5 reparaties zijn gewoon goed en daarom kunnen we je ook garantie op een iPad Pro 10.5 reparatie geven. Ervaar jij na de iPad Pro 10.5 2017 reparatie dus alsnog iets geks neem dan direct contact met ons op en wij helpen je verder.

Lees verder

Gespecialiseerde iPad Pro 10.5 2017 reparaties

Naast een iPad Pro 10.5 2017 scherm reparatie zijn onze reparateurs ook gespecialiseerd in iPad Pro 10.5 2017 reparaties aan het moederbord van de iPad. Wordt de iPad niet meer opgeladen, is de iPad kopje onder geweest of krijg je de iPad helemaal niet meer aan de praat? Kom bij ons langs en onze reparateurs gaan op zoek naar het probleem. Hierbij krijg je een vrijblijvende prijsopgave voor jouw iPad Pro 10.5 reparatie.

Neem snel contact met ons op voor jouw iPad Pro 10.5 reparatie.