×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone 4 kapot? Laten herstellen is de goedkoopste optie!

iPhone 4 stuk? Het laten herstellen van je iPhone 4 is de goedkoopste manier om weer een werkende iPhone 4 te krijgen. Het is zeker weten niet de enige manier om je toestel weer aan de praat te krijgen, maar wel de meest gemakkelijke en minst tijdrovende manier.

De kunst is het vinden van de juiste iPhone reparatieservice. Dit is waar wij, IRepair4u Bladel, in de picture komen.

Altijd originele onderdelen
De iPhone 4 was zowel op het gebied van hardware en het gebied van design een grote vooruitgang. Het toestel beschikt zowel aan de voor- als de achterkant een glazen behuizing met een roestvrije stalen bezel. Dankzij deze nieuwe behuizing heeft de iPhone 4 een zeer luxe uitstraling.iPhone 4 stuk

De glazen behuizing betekent echter wel dat je extra voorzichtig met je toestel moet zijn. Daarom is het aan te raden om gebruik te maken van een iPhone 4 Hoes en een iPhone Screen Protector. Toch blijft een smartphone natuurlijk een fragiel apparaat.

Mocht de iPhone 4 echter alsnog stuk gaan, dan kun je er bij onze iPhone reparatieservice van uitgaan dat we altijd originele onderdelen gebruiken voor het repareren van jouw toestel.

Vaak klaar terwijl je wacht en zelf mee kijkt
Het kiezen voor een lokale reparatieservice levert een groot aantal voordelen op. Ten eerste is het eenvoudiger om gewoon op locatie langs te gaan. Onze reparatiedienst zit in Bladel waardoor het voor mensen in de omgeving van de Kempen het aantrekkelijk is om gewoon even langs te komen.

Wij zijn vaak klaar terwijl je wacht en zelf mee kijkt. Je kunt dus bij onze reparatieservice in Bladel jouw iPhone 4 in de meeste gevallen dan ook meteen weer mee naar huis nemen. Dit scheelt je niet alleen tijd maar ook een ritje op en neer.

Wellicht ook interessant