×
9.5/10 (82 beoordelingen)

iPhone 4 reparatie

Modelcode A1349 / A1332

Heeft de iPhone 4 je in de steek gelaten en werkt een bepaalde functie op je toestel niet meer naar behoren? Kom dan langs bij iRepair4u voor een iPhone 4 reparatie. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het vervangen van het beeldscherm, de behuizing of een ander onderdeel dat haar mooie uiterlijk verloren heeft.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

€ 69

ca. 1 uur

Scherm reparatie

€ 69

Batterij

€ 39

ca. 30 minuten

Batterij

€ 39

Laadpoort

€ 39

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 39

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Op afspraak snel en netjes gemaakt, blij mee!"
Sjarien Oost West en Middelbeers, 09-10-2020
10/10
"Kundige reparateur, met tips waarmee je wat kunt. Is niet bezig met het vullen van zijn kontzak, wanneer hij het niet verstandig vindt om onderdelen te vervangen / modificeren, dan zeg..."
Jan Mierlo, 25-09-2020
10/10
"Mijn Iphone SE was defect, ik kon hem niet meer opladen. Ik heb Irepair gebeld en kon meteen komen. Er werd meteen tijd voor mij gemaakt en een diagnose gedaan. De reparatie kosten waar..."
Frank Gool Oost West en Middelbeers, 30-07-2020
iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 4 reparatie voor alle onderdelen

Eigenlijk alles van de iPhone 4 is te vervangen. Welk onderdeel je ook in de steek gelaten heeft, iRepair4u lost het voor je op met een reparatie. Om maar enkele voorbeelden te noemen: je kunt bij ons onder andere terecht voor de reparatie van alle functieknoppen, de camera, de oplaadpoort, de accu, de speakers en de simreader.

iPhone 4 reparatie voor de vervanging van je scherm of behuizing

Daarnaast is iRepair4u inmiddels ontzettend ervaren in het vervangen van beeldschermen en behuizingen. Dus heeft je iPhone 4 een lelijke kras of stoot opgelopen en daardoor haar mooie uiterlijk verloren? Breng je iPhone 4 dan voor een reparatie naar iRepair4u en wij zorgen ervoor dat je iPhone 4 er snel weer uitziet alsof je iPhone net nieuw uit de doos komt.

Lees verder

iRepair4u ook voor software problemen

Ook voor software problemen die jij ervaart op je iPhone 4 kun je bij ons terecht. Soms zijn grote ergernissen eenvoudig op te lossen door een van onze ervaren reparateurs.

Reparatie voor de iPhone 4 die niet tegen water kan

De ergste schade die je iPhone 4 kan oplopen is waterschade. Waterschade aan je iPhone 4 kan zijn ontstaan door een vloeistof die over je iPhone 4 is gevallen maar we horen ook ergere scenario’s zoals een val in de wc of een rondje in de wasmachine. Wanneer je bang bent dat je iPhone 4 waterschade heeft opgelopen leg je toestel dan direct in een bak met droge rijst en neem contact op met iRepair4u zodat een van de medewerkers je kan vertellen wat er moet gebeuren om je iPhone te repareren.  

iPhone 4 reparatie bij een vertrouwd adres in de Kempen

Als je een beetje rondkijkt, vind je verschillende adressen waar je terecht kunt voor een iPhone reparatie maar deze zijn zeker niet allemaal hetzelfde. De locaties waar een iPhone 4 reparatie wordt uitgevoerd verschillen wat betreft de kwaliteit van de onderdelen die worden gebruikt en de service die wordt geboden. iRepair4u houdt niet van half werk en streeft ernaar om zowel voor wat betreft de kwaliteit als voor wat betreft de service het allerbeste te zijn. Door de iPhone 4 onderdelen die wij gebruiken bij iedere iPhone 4 reparatie kunnen wij de kwaliteit van een reparatie garanderen. Voor iRepair4u is het dan ook geen enkel probleem om jou een garantie van 3 maanden te bieden op de iPhone 4 reparatie die we voor je hebben uitgevoerd. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor vragen en advies over een reparatie en wij zullen je altijd op een eerlijke manier verder helpen.

iPhone 4 reparatie zes dagen in de week mogelijk in Bladel

Voor een iPhone 4 reparatie kun je terecht bij iRepair4u aan de Ambachtsweg 5f in Bladel. We raden je aan om te bellen voor een afspraak zodat je niet langer dan noodzakelijk hoeft te wachten.