×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone 5 reparatie

Modelcode A1428 / A1429 / A1442

Een kapotte of beschadigde iPhone 5 is niet fijn, kom in dat geval dan ook snel langs voor een iPhone 5 reparatie bij IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Er kan vanalles kapot gaan of beschadigd raken aan je iPhone 5, hieronder geven we je enkele voorbeelden van iPhone 5 reparaties die we voor je kunnen uitvoeren.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone 5 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 89

Batterij

Valt je iPhone 5 uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 49

Achterkant

De randen van jouw iPhone 5 zijn beschadigd, er ontbreekt een deel of er zit een deuk in de behuizing.

Achterkant

Reparatietijd: Op aanvraag

€ 100

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 59

Waterschade

Is je iPhone 5 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Fijne ervaring!"
kevin Eersel, 02-08-2022
9/10
"Geweldige klant vriendelijkheid en oplossingsgericht gericht!!"
Cees van hoof Biest-houtakker, 02-06-2022
10/10
"Snelle en spontane service op zaterdag middag. Goed advies en alles klaar terwijl je wacht. Ontzettende aanrader."
Hugo Netersel, 05-03-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 5 reparatie van een accu die veel te snel leeg gaat

Een veel voorkomende klacht die we horen van smartphone gebruikers is dat de accu veel te snel leeg gaat. Omdat ook de iPhone 5 tegenwoordig al lang niet meer alleen gebruikt wordt om te bellen moet de accu van een iPhone 5 ook erg hard werken. Wanneer je iPhone 5 accu echter nog maar een paar uur op een dag meegaat is er toch echt iets mis en kan een iPhone 5 reparatie dit voor jou verhelpen.

iPhone 5 reparatie als een van de functieknoppen niet meer werkt

Je iPhone beschikt over diverse knoppen waarmee jij diverse functies op je iPhone 5 kunt bedienen. Denk aan de aan/uit knop, de volumeknoppen, de knop om je toestel op stil te zetten en natuurlijk de home button. Je zult deze iPhone 5 functieknoppen zeker niet allemaal als even belangrijk ervaren maar als een van deze functieknoppen niet werkt is dat natuurlijk wel ontzettend irritant. Wij voeren graag een iPhone 5 reparatie voor je uit om een functieknop die niet goed werkt voor je te repareren.

 

Lees verder

iPhone 5 reparatie van het scherm, het moederbord of de behuizing

Bij het gebruik van je iPhone 5 is gebruikersschade nooit volledig te voorkomen maar dat wil niet zeggen dat jij je niet mateloos kunt ergeren aan die lelijke kras op je behuizing of die barst in je beeldscherm! Jezelf ergeren hoeft ook niet want wij kunnen voor jou een iPhone 5 reparatie uitvoeren waarbij we het scherm en/of de behuizing van je iPhone kunnen vervangen met nieuwe onderdelen. Tot slot kun je ook bij ons terecht wanneer het moederbord van je iPhone 5 is aangetast en niet meer goed functioneert.

iPhone 5 reparatie op basis van jarenlange ervaring

IRepair4u repareert al jaren diverse smartphones en tablets en zij weet inmiddels perfect hoe de iPhone 5 er uit hoort te zien en hoe deze werkt. Je kunt je iPhone 5 dan ook met een gerust hart achterlaten voor een iPhone 5 reparatie bij IRepair4u.

IRepair4u houdt niet van half werk en wij zijn van mening dat een echt goede reparatie alleen maar uitgevoerd kan worden met kwalitatieve onderdelen. Wij maken bij onze iPhone 5 reparaties dan ook op geen enkel manier gebruik van namaak onderdelen.

iPhone 5 reparatie dezelfde dag nog voor je uitgevoerd

Wanneer je zeker niet te lang wilt rondlopen met een iPhone 5 die niet goed functioneert of beschadigd is dan zit je goed bij IRepair4u. Wij zijn zes dagen in de week geopend en je kunt gewoon bij ons binnenlopen voor een iPhone 5 reparatie. Als je er zeker van wilt zijn dat je niet te lang hoeft te wachten bel ons dan van te voren om een persoonlijke afspraak in te plannen voor je iPhone 5 reparatie.