×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPhone 5 reparatie

Modelcode A1428 / A1429 / A1442

Een kapotte of beschadigde iPhone 5 is niet fijn, kom in dat geval dan ook snel langs voor een iPhone 5 reparatie bij IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Er kan vanalles kapot gaan of beschadigd raken aan je iPhone 5, hieronder geven we je enkele voorbeelden van iPhone 5 reparaties die we voor je kunnen uitvoeren.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Ik kon snel terecht en hij gaf me goed advies !"
Joep Jansen Reusel, 20-05-2024
8/10
"Stipt in afspraken"
L. van Erp Bladel, 06-05-2024
10/10
"Toestel doet het weer en vlug klaar"
BULO Export B.V. Bladel, 02-05-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 5 reparatie van een accu die veel te snel leeg gaat

Een veel voorkomende klacht die we horen van smartphone gebruikers is dat de accu veel te snel leeg gaat. Omdat ook de iPhone 5 tegenwoordig al lang niet meer alleen gebruikt wordt om te bellen moet de accu van een iPhone 5 ook erg hard werken. Wanneer je iPhone 5 accu echter nog maar een paar uur op een dag meegaat is er toch echt iets mis en kan een iPhone 5 reparatie dit voor jou verhelpen.

iPhone 5 reparatie als een van de functieknoppen niet meer werkt

Je iPhone beschikt over diverse knoppen waarmee jij diverse functies op je iPhone 5 kunt bedienen. Denk aan de aan/uit knop, de volumeknoppen, de knop om je toestel op stil te zetten en natuurlijk de home button. Je zult deze iPhone 5 functieknoppen zeker niet allemaal als even belangrijk ervaren maar als een van deze functieknoppen niet werkt is dat natuurlijk wel ontzettend irritant. Wij voeren graag een iPhone 5 reparatie voor je uit om een functieknop die niet goed werkt voor je te repareren.

 

Lees verder

iPhone 5 reparatie van het scherm, het moederbord of de behuizing

Bij het gebruik van je iPhone 5 is gebruikersschade nooit volledig te voorkomen maar dat wil niet zeggen dat jij je niet mateloos kunt ergeren aan die lelijke kras op je behuizing of die barst in je beeldscherm! Jezelf ergeren hoeft ook niet want wij kunnen voor jou een iPhone 5 reparatie uitvoeren waarbij we het scherm en/of de behuizing van je iPhone kunnen vervangen met nieuwe onderdelen. Tot slot kun je ook bij ons terecht wanneer het moederbord van je iPhone 5 is aangetast en niet meer goed functioneert.

iPhone 5 reparatie op basis van jarenlange ervaring

IRepair4u repareert al jaren diverse smartphones en tablets en zij weet inmiddels perfect hoe de iPhone 5 er uit hoort te zien en hoe deze werkt. Je kunt je iPhone 5 dan ook met een gerust hart achterlaten voor een iPhone 5 reparatie bij IRepair4u.

IRepair4u houdt niet van half werk en wij zijn van mening dat een echt goede reparatie alleen maar uitgevoerd kan worden met kwalitatieve onderdelen. Wij maken bij onze iPhone 5 reparaties dan ook op geen enkel manier gebruik van namaak onderdelen.

iPhone 5 reparatie dezelfde dag nog voor je uitgevoerd

Wanneer je zeker niet te lang wilt rondlopen met een iPhone 5 die niet goed functioneert of beschadigd is dan zit je goed bij IRepair4u. Wij zijn zes dagen in de week geopend en je kunt gewoon bij ons binnenlopen voor een iPhone 5 reparatie. Als je er zeker van wilt zijn dat je niet te lang hoeft te wachten bel ons dan van te voren om een persoonlijke afspraak in te plannen voor je iPhone 5 reparatie.