×
9.6/10 (434 beoordelingen)

Mijn iPhone 5S is kapot – Repareren of nieuwe kopen?

Ook al doe je nog zo voorzichtig en zit jouw iPhone 5S in een beschermhoes, het kan voorkomen dat je iPhone 5S kapot gaat. Aangezien aan het nieuwste model van Apple een behoorlijk prijskaartje hangt, zul je in deze situatie met je handen in het haar zitten. Dit is nergens voor nodig!

Repareren is goedkoper dan gloednieuw toestel

Wanneer je iPhone 5S stuk gaat hoef je niet een nieuw toestel te kopen. Vaak zal jouw verzekering ook niet de volledige prijs van een nieuw toestel dekken. In de meeste gevallen zullen wel de kosten om het toestel te repareren gedekt worden zolang je de bonnetjes bewaard. Deze kosten liggen namelijk vele malen lager dan een nieuw toestel.

iPhone 5S scherm stuk

Als bijvoorbeeld het scherm van je iPhone 5S gebroken is, kun je er voor kiezen om dit zelf te repareren of te laten repareren. Apple smartphones en tablets hebben echter niet de reputatie heel gebruikersvriendelijk te zijn om zelf te repareren. Daarom is het aan te raden om de iPhone 5S door ons te laten repareren. Bij ons heb je altijd originele onderdelen en we zijn vaak klaar terwijl je wacht en zelf mee kijkt.

Waarom laten repareren veiliger is

Met de iPhone 5S (en de iPhone 5C) doet Apple qua moeilijkheidsgraad weer een stapje terug. De vingerafdrukscanner in de iPhone 5S zorgt ervoor dat je extra voorzichtig moet zijn, het iPhone 5S scherm bestaat niet meer uit aparte onderdelen en de batterij is met superlijm vastgehecht aan de rest van het toestel.

Tenzij je dus een expert bent op het gebied van Apple iPhone toestellen en in het bezit bent van de benodigde gereedschappen, is het goedkoper en sneller om jouw toestel bij onze iPhone reparatiewinkel in Bladel te laten repareren. Je loopt op deze manier bovendien geen risico. Dus ook als je scherm van je iPhone 5S kapot is en het moet vervangen worden, ben je bij ons aan het juiste adres.

iPhone 5S repareren in omgeving Bladel

Dus ben jij in het bezit van een iPhone 5S en ben je op zoek naar een iPhone repairshop in de omgeving Valkenswaard, Hapert, Reusel of Eersel dan is IRepair4u de shop voor jou. Maar ons filiaal ligt ook op een gunstige afstand voor onze zuiderburen. Ook voor iPhone 5S bezitters uit Turnhout, Lommel, Retie en Arendonk is IRepair4u de iPhone reparatiespecialist.

Wellicht ook interessant