×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone 6 Plus reparatie

Modelcode A1522 / A1524 / A1593

Dat je op deze site voor een iPhone 6 Plus reparatie terecht bent gekomen is in de meeste gevallen geen goed teken. Het betekent namelijk in de meeste gevallen dat jij bezit over een iPhone 6 Plus die gerepareerd moet worden. Wanneer je wil dat dit op een gedegen manier gebeurd kom dan voor een iPhone 6 Plus reparatie naar IRepair4u.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone 6 Plus is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 129 € 109

Batterij

Valt je iPhone 6 Plus uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 59

Waterschade

Is je iPhone 6 Plus nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Luidspreker

Niets is zo vervelend als een defecte luidspreker. Ben je een filmpje op Youtube aan het kijken en kraakt het geluid of heb je helemaal geen geluid? Grote kans dat de luidspreker defect is. Maak een afspraak en wij controleren jouw toestel.

Luidspreker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Oorspeaker

Wanneer je een telefoongesprek voert, hoor je de ander niet of nauwelijks. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Oorspeaker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Microfoon

Jouw iPhone heeft verschillende microfoons. Zo gebruikt jouw iPhone 6 Plus tijdens videobellen weer een andere microfoon dan dat je aan het bellen bent. Werkt een van je microfoons helemaal niet meer of kraakt ‘ie? Kom langs en wij controleren jouw toestel.

Microfoon

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Home button

Jouw home button werkt niet (goed) meer. Let op: na het vervangen van de home button werkt je vingerprint sensor niet meer.

Home button

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Aan- en uit knop

Kun je je iPhone 6 Plus niet meer in stand-by stand zetten of kun je bijv. geen print screen meer maken? Het kan zijn dat de aan- en uitknop vastzit of continu wordt ingedrukt.

Aan- en uit knop

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Achterkant

De randen van jouw iPhone 6 Plus zijn beschadigd, er ontbreekt een deel of er zit een deuk in de behuizing.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 129

Camera achter

De camera aan de achterkant van jouw iPhone 6 Plus maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet goed scherp stelt.

Camera achter

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Moederbord

Je hebt overige problemen met je iPhone 6 Plus die niet te wijten zijn aan vervangbare onderdelen van jouw iPhone. Denk hierbij aan een Wifi knop die je niet meer kunt aanzetten. Na onderzoek krijg je een prijsopgave.

Moederbord

Reparatietijd:

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Bij schade kom ik altijd hier, snelle en adequate service! Ook nieuwe/ refurbished telefoon koop ik vaak hier"
Maaike Lage Mierde, 02-06-2022
10/10
"Kan altijd meteen terecht Wordt goed geholpen Vriendelijk"
Nicole Reusel, 28-05-2022
10/10
"Zeer goed"
Jeroen dings Vessem , 20-05-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 6 Plus reparatie altijd met originele kwaliteit onderdelen

Het maakt niet uit voor welke iPhone 6 Plus reparatie je langs komt bij IRepair4u, wanneer er onderdelen vervangen dienen te worden wordt er altijd gebruik gemaakt van kwalitatieve onderdelen voor de iPhone 6 Plus. De meeste iPhone 6 Plus reparatiepunten zullen aangeven dat de onderdelen die zij gebruiken originele onderdelen van Apple zijn. Dit is echter niet waar maar is vooral voor leken moeilijk te zien. De reparateurs van IRepair4u zien uiteraard wel degelijk het verschil tussen nieuwe schermen en gebruikte, slecht gerefurbisde schermen. Daarnaast hebben zij inmiddels meer dan eens mogen horen welke klachten iPhone 6 Plus bezitters ervaren als hun telefoon is gerepareerd met niet kwalitatieve onderdelen. Dit zijn ook direct de redenen waarom IRepair4u er voor kiest om altijd gebruik te maken van nieuwe iPhone 6 Plus onderdelen.

Lees verder

iPhone 6 Plus reparatie refurbished maar origineel

Een refurbished iPhone 6 Plus scherm is een origineel iPhone 6S Plus scherm maar we mogen deze niet gloednieuw noemen. Een refurbished iPhone 6S Plus scherm is namelijk afkomstig van een bestaande iPhone 6S Plus. Deze schermen zijn vervolgens volledig gecontroleerd en vervangen door een nieuw glas. Een refurbished iPhone 6 Plus scherm is dan ook zowel wat betreft uiterlijk als kwaliteit eigenlijk niet te onderscheiden van een gloednieuw iPhone 6 Plus scherm. Een refurbished iPhone 6 Plus scherm is dan ook een prima keuze wanneer je bij ons langs komt voor een iPhone 6 Plus reparatie waarbij je scherm vervangen moet worden.

iPhone 6 Plus reparatie bij een vertrouwd adres in de Kempen

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel en de meeste mensen uit de kempen weten ons inmiddels goed te vinden. Wij maken maar weinig reclame omdat mond op mond reclame in onze beleving het allerbeste is. We voeren iedere iPhone 6 Plus reparatie op een eerlijke manier uit en de deur staat altijd open voor vragen en advies.

iPhone 6 Plus reparatie van maandag tot en met zaterdag voor je uitgevoerd

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij zes dagen in de week geopend om voor jou een iPhone 6 Plus reparatie uit te voeren. Uiteraard ben je altijd welkom wanneer je vragen en/of advies wenst over een iPhone 6 Plus reparatie en je betaald ons alleen maar wanneer we ook daadwerkelijk iets voor jou gerepareerd hebben.