×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPhone 6 Plus reparatie

Modelcode A1522 / A1524 / A1593

Dat je op deze site voor een iPhone 6 Plus reparatie terecht bent gekomen is in de meeste gevallen geen goed teken. Het betekent namelijk in de meeste gevallen dat jij bezit over een iPhone 6 Plus die gerepareerd moet worden. Wanneer je wil dat dit op een gedegen manier gebeurd kom dan voor een iPhone 6 Plus reparatie naar IRepair4u.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Ik kon snel terecht en hij gaf me goed advies !"
Joep Jansen Reusel, 20-05-2024
9/10
"Goed en helder advies. Klantvriendelijk!! Alles wordt voor je geregeldu"
Nell Lauwers Reusel, 24-04-2024
10/10
"Altijd Perfecte en uiterst vriendelijke en perfecte service!"
Share Logistics B.V. Hapert, 21-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 6 Plus reparatie altijd met originele kwaliteit onderdelen

Het maakt niet uit voor welke iPhone 6 Plus reparatie je langs komt bij IRepair4u, wanneer er onderdelen vervangen dienen te worden wordt er altijd gebruik gemaakt van kwalitatieve onderdelen voor de iPhone 6 Plus. De meeste iPhone 6 Plus reparatiepunten zullen aangeven dat de onderdelen die zij gebruiken originele onderdelen van Apple zijn. Dit is echter niet waar maar is vooral voor leken moeilijk te zien. De reparateurs van IRepair4u zien uiteraard wel degelijk het verschil tussen nieuwe schermen en gebruikte, slecht gerefurbisde schermen. Daarnaast hebben zij inmiddels meer dan eens mogen horen welke klachten iPhone 6 Plus bezitters ervaren als hun telefoon is gerepareerd met niet kwalitatieve onderdelen. Dit zijn ook direct de redenen waarom IRepair4u er voor kiest om altijd gebruik te maken van nieuwe iPhone 6 Plus onderdelen.

Lees verder

iPhone 6 Plus reparatie refurbished maar origineel

Een refurbished iPhone 6 Plus scherm is een origineel iPhone 6S Plus scherm maar we mogen deze niet gloednieuw noemen. Een refurbished iPhone 6S Plus scherm is namelijk afkomstig van een bestaande iPhone 6S Plus. Deze schermen zijn vervolgens volledig gecontroleerd en vervangen door een nieuw glas. Een refurbished iPhone 6 Plus scherm is dan ook zowel wat betreft uiterlijk als kwaliteit eigenlijk niet te onderscheiden van een gloednieuw iPhone 6 Plus scherm. Een refurbished iPhone 6 Plus scherm is dan ook een prima keuze wanneer je bij ons langs komt voor een iPhone 6 Plus reparatie waarbij je scherm vervangen moet worden.

iPhone 6 Plus reparatie bij een vertrouwd adres in de Kempen

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel en de meeste mensen uit de kempen weten ons inmiddels goed te vinden. Wij maken maar weinig reclame omdat mond op mond reclame in onze beleving het allerbeste is. We voeren iedere iPhone 6 Plus reparatie op een eerlijke manier uit en de deur staat altijd open voor vragen en advies.

iPhone 6 Plus reparatie van maandag tot en met zaterdag voor je uitgevoerd

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij zes dagen in de week geopend om voor jou een iPhone 6 Plus reparatie uit te voeren. Uiteraard ben je altijd welkom wanneer je vragen en/of advies wenst over een iPhone 6 Plus reparatie en je betaald ons alleen maar wanneer we ook daadwerkelijk iets voor jou gerepareerd hebben.