×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone 6S reparatie

Modelcode A1633 / A1688 / A1700

Welkom bij IRepair4u! De geschikte locatie om je iPhone 6S te laten repareren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor de iPhone 6S reparatie gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer je naar ons toe komt voor het repareren van je iPhone.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone 6S is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 129 € 99

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 6S goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Batterij

Valt je iPhone 6S uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 59

Waterschade

Is je iPhone 6S nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Luidspreker

Niets is zo vervelend als een defecte luidspreker. Ben je een filmpje op Youtube aan het kijken en kraakt het geluid of heb je helemaal geen geluid? Grote kans dat de luidspreker defect is. Maak een afspraak en wij controleren jouw toestel.

Luidspreker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Oorspeaker

Wanneer je een telefoongesprek voert, hoor je de ander niet of nauwelijks. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Oorspeaker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Microfoon

Jouw iPhone heeft verschillende microfoons. Zo gebruikt jouw iPhone 6S tijdens videobellen weer een andere microfoon dan dat je aan het bellen bent. Werkt een van je microfoons helemaal niet meer of kraakt ‘ie? Kom langs en wij controleren jouw toestel.

Microfoon

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Home button

Jouw home button werkt niet (goed) meer. Let op: na het vervangen van de home button werkt je vingerprint sensor niet meer.

Home button

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 59

Aan- en uit knop

Kun je je iPhone 6S niet meer in stand-by stand zetten of kun je bijv. geen print screen meer maken? Het kan zijn dat de aan- en uitknop vastzit of continu wordt ingedrukt.

Aan- en uit knop

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Achterkant

De randen van jouw iPhone 6S zijn beschadigd, er ontbreekt een deel of er zit een deuk in de behuizing.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 129

Camera achter

De camera aan de achterkant van jouw iPhone 6S maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet goed scherp stelt.

Camera achter

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Moederbord

Je hebt overige problemen met je iPhone 6S die niet te wijten zijn aan vervangbare onderdelen van jouw iPhone. Denk hierbij aan een Wifi knop die je niet meer kunt aanzetten. Na onderzoek krijg je een prijsopgave.

Moederbord

Reparatietijd:

Op aanvraag

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 99

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Geweldige service gwn top"
Jacco Bladel, 30-06-2022
10/10
"Bij schade kom ik altijd hier, snelle en adequate service! Ook nieuwe/ refurbished telefoon koop ik vaak hier"
Maaike Lage Mierde, 02-06-2022
10/10
"Klein probleempje met wat zaagsel Werd gelijk verholpen top"
Sjak Hooge mierde, 11-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Veel voorkomende iPhone 6S reparaties

Hier vind je alvast een antwoord op vragen als je iPhone 6S kapot is. Op de eerste plaats natuurlijk een antwoord op de vraag welke iPhone 6S reparatie je iPhone nodig heeft. In het overzicht vind je bijna alle reparaties voor je iPhone 6S. Hierin staat omschreven of een reparatie noodzakelijk is en waaraan je de schade kunt herkennen.

Lees verder

iPhone 6S reparatie van goede kwaliteit betaalt zich uit

IRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. We zijn van mening dat het repareren van een iPhone 6S enkel en alleen goed uit te voeren is met de beste onderdelen. Jij hebt eerder al je geld uitgegeven aan een dure iPhone 6S en we vinden het zonde deze kwaliteit te verprutsen met slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van onderdelen van originele kwaliteit voor de iPhone 6S zorgen wij dat de kwaliteit van de iPhone 6S reparatie zeker is. Dan zijn wij daarin niet altijd de goedkoopste zijn, kwaliteit leveren vinden wij het allerbelangrijkste!

Vakkundige iPhone 6S reparatie met topservice bij iRepair4u

Als klant van IRepair4u mag je rekenen op een goede service. Dit geldt natuurlijk zowel voor, tijdens als na de reparatie van je iPhone 6S. Je kunt altijd bij ons terecht op de Ambachtsweg 5F in Bladel. Daarnaast kun je telefonisch contact opnemen voor vragen of advies over een reparatie. We bekijken samen met jou wat de reparatie voor je iPhone 6S inhoudt. Al onze medewerkers zullen je daarbij een eerlijk advies geven.

Reparatie iPhone 6S met als motto “No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met de gedachte dat een iPhone 6S reparatie erg kostbaar is en gaan zij zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone 6S eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone 6S niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle reparaties. Voor waterschades van je iPhone 6S vragen wij €39,- onderzoekskosten.

IRepair4u is gevestigd in Bladel, de Kempen, en is zes dagen per week geopend. Wij zijn zes dagen in de week bereikbaar om een afspraak te maken voor je iPhone 6S reparatie. We leggen onze agenda’s naast elkaar en kijken wat het beste moment is om je iPhone 6S te maken.