×
9.6/10 (389 beoordelingen)

iPhone 6S reparatie

Modelcode A1633 / A1688 / A1700

Welkom bij IRepair4u! De geschikte locatie om je iPhone 6S te laten repareren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor de iPhone 6S reparatie gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer je naar ons toe komt voor het repareren van je iPhone.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Kleine issues worden direct verholpen, voor de bewerkelijkere wordt een realistische planning gegeven."
Roger Bladel, 14-09-2023
10/10
"Goede service snel klaar"
Ad van strien Reusel, 29-05-2023
9/10
"Ik heb het als heel prettig ervaren om via WhatsApp makkelijk en snel contact te hebben om het probleem door te geven en een afspraak in te plannen om de accu te laten monteren."
Pieter Hapert, 11-05-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Veel voorkomende iPhone 6S reparaties

Hier vind je alvast een antwoord op vragen als je iPhone 6S kapot is. Op de eerste plaats natuurlijk een antwoord op de vraag welke iPhone 6S reparatie je iPhone nodig heeft. In het overzicht vind je bijna alle reparaties voor je iPhone 6S. Hierin staat omschreven of een reparatie noodzakelijk is en waaraan je de schade kunt herkennen.

Lees verder

iPhone 6S reparatie van goede kwaliteit betaalt zich uit

IRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. We zijn van mening dat het repareren van een iPhone 6S enkel en alleen goed uit te voeren is met de beste onderdelen. Jij hebt eerder al je geld uitgegeven aan een dure iPhone 6S en we vinden het zonde deze kwaliteit te verprutsen met slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van onderdelen van originele kwaliteit voor de iPhone 6S zorgen wij dat de kwaliteit van de iPhone 6S reparatie zeker is. Dan zijn wij daarin niet altijd de goedkoopste zijn, kwaliteit leveren vinden wij het allerbelangrijkste!

Vakkundige iPhone 6S reparatie met topservice bij iRepair4u

Als klant van IRepair4u mag je rekenen op een goede service. Dit geldt natuurlijk zowel voor, tijdens als na de reparatie van je iPhone 6S. Je kunt altijd bij ons terecht op de Ambachtsweg 5F in Bladel. Daarnaast kun je telefonisch contact opnemen voor vragen of advies over een reparatie. We bekijken samen met jou wat de reparatie voor je iPhone 6S inhoudt. Al onze medewerkers zullen je daarbij een eerlijk advies geven.

Reparatie iPhone 6S met als motto “No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met de gedachte dat een iPhone 6S reparatie erg kostbaar is en gaan zij zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone 6S eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone 6S niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle reparaties. Voor waterschades van je iPhone 6S vragen wij €39,- onderzoekskosten.

IRepair4u is gevestigd in Bladel, de Kempen, en is zes dagen per week geopend. Wij zijn zes dagen in de week bereikbaar om een afspraak te maken voor je iPhone 6S reparatie. We leggen onze agenda’s naast elkaar en kijken wat het beste moment is om je iPhone 6S te maken.