×
9.6/10 (108 beoordelingen)
€ 39,-

iPhone 6S waterschade

Ben jij de pechvogel onder de pechvogels? Dan heb jij je telefoon per ongeluk in de wasmachine gestopt, een glas drinken over je telefoon laten vallen of dan is je telefoon vanuit je broekzak in de wc gevallen. Zo kan je iPhone 6S nu waterschade oplopen. Misschien is jou zelfs iets overkomen wat wij zelfs bij iRepair4u nog niet eerder hebben gehoord. Kortom, je telefoon is nat geworden en er bestaat een groot risico dat je iPhone 6S waterschade heeft opgelopen.

iPhone 6S waterschade? Handel direct!

Wanneer je iPhone 6S kopje onder is geweest, is het zaak dat jij als iPhone 6S bezitter direct begint om een reddingsactie voor je iPhone 6S in gang te zetten. Hier wat praktische tips:

  • Zet je iPhone 6S bij waterschade meteen uit, ook al is deze met maar een klein beetje water of een andere vloeistof, in aanraking gekomen. Dit om kortsluiting te voorkomen
  • Leg je iPhone 6S in het midden van een bak met droge rijst
  • Bel zo snel mogelijk iRepair4u voor nadere instructies
  • Probeer zo snel mogelijk langs te komen

Wat doet iRepair4u bij een iPhone 6S met waterschade?

Als je iPhone 6S waterschade heeft opgelopen, kun je deze voor reparatie afgeven bij iRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Wij maken gebruik van een uniek reinigingsproces. Je iPhone 6S wordt opengemaakt om te zien hoeveel schade er is ontstaan door het water-roest. Elk afzonderlijk onderdeel wordt op een speciale manier een aantal malen gereinigd. Hier gaan wel een paar dagen overheen. Daarna kunnen wij je vertellen wat de kansen zijn op een goed herstel van je iPhone 6S en wat de kosten daarvan zijn. Op basis daarvan kun jij zelf beslissen wat je wel en niet wilt laten repareren.

iRepair4u heeft ruime ervaring met iPhone 6S waterschade

Jij bent zeker niet de eerste met een iPhone 6S met waterschade. Wij hebben inmiddels al vele iPhone 6S met waterschade mogen repareren.  iRepair4u heeft dus inmiddels wel een ruime ervaring met iPhones die getroffen zijn door waterschade. Wat dat betreft kun je er zeker van zijn dat je iPhone 6S met waterschade in goede handen is bij iRepair4u.

Andere iPhone 6S reparaties

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 139 € 129

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 139 € 129

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

€ 99

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 99

Batterij

€ 59

ca. 30 minuten

Batterij

€ 59

Laadpoort

€ 69

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 69

Luidspreker

€ 69

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 69

Oorspeaker

€ 69

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 59

ca. 1 uur

Home button

€ 59

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

8/10
"Alles nagekomen zoals per telefoon afgesproken was. Hier wordt nog ambachtelijk gewerkt. Een verademing in deze tijd. Ook fijn dat een bedrijf goed telefonisch bereikbaar is."
Wilma Retie (B), 20-11-2020
10/10
"Binnen een uur was het glas van mijn IPhone vervangen. Geweldige service!"
Chiel Bladel, 17-11-2020
10/10
"De reparatie van een IPhone 7 met audio probleem is keurig uitgevoerd en ook de nazorg is perfect. Men is goed bereikbaar voor problemen en ook wordt je goed op hoogte gehouden van de s..."
Jan Haren, 16-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving