×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPhone Batterij vervangen

Bij gebruik van een iPhone zul je na verloop van tijd merken dat de batterij (accu) minder gaat presteren. Dit proces kun je niet tegenhouden. Er komen steeds meer app’s op je iPhone, soms ook app’s die meer accu capaciteit vragen van je iPhone.  Soms helpt het om de iPhone batterij te optimaliseren door middel van kalibreren. https://www.appletips.nl/de-batterij-van-je-iphone-of-ipad-kalibreren-voor-een-betere-batterijduur/

iPhone batterij

Op een bepaald moment is de accu van je iPhone gewoon op en dient deze vervangen te worden. Bij IRepair4u kunnen we de batterij van je iPhone doormeten en nagaan of het nut heeft om deze te vervangen door een nieuwe accu.

iOS software vertraagt je iPhone met een oudere accu. Dit gebeurt om te voorkomen dat de iPhone te veel spanning vraagt van de accu. Wanneer er te veel spanning wordt gevraagd, zal je iPhone uitvallen.  Dus hoe slechter de batterij wordt, hoe minder goed de iPhone in staat is te presteren bij intensieve prestaties (een app die veel capaciteit vraagt van de iPhone).

500 oplaadcycli iPhone accu

De batterij van de iPhone is zo ontworpen dat er 500 volledige oplaadcycli uit kunnen. Een volledige laadcyclus is echt 100% vol. Dat kan ook zijn dat je de iPhone gebruikt hebt tot 40% van de batterijlading, daarna laad je deze volledig op. De volgende dag gebruik je de accu maar tot 60% en laad je deze weer volledig op. Dan heeft de batterij één laadcyclus doorlopen en dus niet twee (omdat je twee keer hebt opgeladen). Het kan dus best een paar dagen duren voordat de iPhone accu één volledige laadcyclus heeft doorlopen.

Snel en vakkundig iPhone batterij vervangen

IRepair4u meet je iPhone accu door en zal je meteen laten weten wat de snelste en beste oplossing is voor jouw iPhone. Soms wil een nieuwe MFI oplaadkabel ook een oplossing bieden en heb je geen nieuwe accu nodig voor je iPhone. Het vervangen van de batterij is meestal in een klein half uur gebeurd. Mochten er nog meer reparaties nodig zijn aan je iPhone, zoals een scherm reparatie, dan ontvang je meteen een kostenplaatje van IRepair4u. En kun je zelf beslissen wat je wilt laten repareren.

Wellicht ook interessant