×
9.6/10 (528 beoordelingen)

IRepair4u: al 10 jaar een begrip in de Kempen

Smartphones en tablets zijn bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het missen van je telefoon merk je vaker eerder op dan het missen van je portemonnee. Wij kunnen ons daarom ook geen leven zonder al deze apparaten voorstellen. Laat staan als je je pareltje op de grond hebt laten vallen!

IRepair4u laat je niet barsten 

Bijna 10 jaar geleden begon Jan Reijnders – puur uit nieuwsgierigheid – met het uit elkaar halen van mobiele apparaten om te kijken hoe die er vanbinnen uit zagen. Hee, das best leuk! In korte tijd klopten steeds meer mensen bij Jan aan met hun defecte smartphones. Achteraf gezien was dit de start van IRepair4u: van het uit elkaar halen van schermpjes tot een full service reparatiebedrijf voor particulieren én bedrijven.

Hobbyist in avonduren

Al sinds 2010 voert Jan in de avonduurtjes smartphone-reparaties uit naast zijn vaste job. “Steeds meer mensen wisten dat ze bij mij moesten zijn als er iets met hun telefoon aan de hand was”, legt Jan uit. “Dat ging zo snel dat ik in 2012 fulltime ben begonnen. Al snel kwamen er collega’s bij. Wat ik vroeger deed – telefoons uit elkaar halen, kijken hoe het er vanbinnen uitziet, en weer werkend in elkaar zetten – doe ik nog steeds met nieuwe modellen. Puur uit nieuwsgierigheid.” Naast het repareren van iPhones en iPads behoren het repareren van onder andere Huawei, Sony, Nokia en Samsung smartphones en tablets ook tot onze dagelijkse reparaties.

Klanttevredenheid

IRepair4u heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel. En snelle service. “Ik werk het liefste op afspraak”, zegt Jan. “Dat werkt voor de klant ook prettig: dan weet hij dat-‘ie niet hoeft te wachten maar meteen geholpen wordt. Niet opsturen en vervolgens drie weken niet weten wat er met je toestel gebeurt. Onze reparateurs laten zien wat ze doen en geven het liefst het toestel direct weer mee. We vinden het belangrijk dat je als klant weet waar je aan toe bent.”

Gecertificeerde iPhone-reparateur

Na een traject doorlopen te hebben mag Jan zich Apple Certified iOS Technician noemen. “Dat houdt in dat ik de kennis heb voor het uitvoeren van diagnose en reparatie van iOS-apparaten”, aldus Jan.  Dit alles om de hoge kwaliteit te waarborgen.

Microsolderen

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de service van IRepair4u ophoudt bij het repareren van een scherm of het vervangen van een batterij. Zeker niet! Sterker nog, Jan en zijn collega’s gaan verder waar andere bedrijven ophouden. De welbekende iPhone-kwalen worden door IRepair4u verholpen door middel van microsolderen. Hierbij kun je denken aan de klassieke iPhone 7-kwaal: een defecte audiochip. Bij een defecte iPhone 7-audiochip kun je als gebruiker bijvoorbeeld niet meer bellen, muziek luisteren via je oortjes of een filmpje maken met geluid. Een defecte audiochip komt vaak voor bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, die ruim een jaar oud zijn. Deze complexe moederbordreparaties worden uitgevoerd op microscopisch niveau.

“Door onze kennis en expertise kunnen wij telefoons welke waterschade hebben opgelopen weer tot leven krijgen. Hierbij kunnen wij zelfs jouw dierbare foto’s en bestanden van een defect toestel terughalen”, vult Jan aan.

IRepair4u: voor particulier én MKB

Is jouw smartphone toe aan een nieuw scherm? Is de batterijduur niet wat het geweest is? Kun je jouw probleem niet oplossen met een keer uit en aan zetten? IRepair4u is hét adres voor full-service reparaties voor o.a. ICT-bedrijven en scholen. Maak snel een afspraak via 0497-700213 of [email protected] en Jan of een van onze collega’s helpt je graag verder.

IRepair4u: al 10 jaar een begrip in de Kempen

Wellicht ook interessant