×
9.6/10 (474 beoordelingen)

Klantcase Hidde – Nummereen Kinderopvang

Nummereen Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie met een kleine veertig vestigingen in de Kempen. In totaal hebben zij zo’n 120 iPads die gebruikt worden door personeel en door de kinderen. Wanneer een iPad een gebruiksvoorwerp wordt, neemt de kans op schade toe. Daarom doet Nummereen al jaren een beroep op de service van IRepair4u.

iPads voor collega’s en kinderen

Tegenwoordig zijn laptops en tablets niet meer weg te denken uit het onderwijs en de kinderopvang, zo ook bij Nummereen. “De pedagogische professionals gebruiken iPads in de dagopvang, het peuterprogramma en de buitenschoolse opvang (bso)”, vertelt Hidde Roording, facilitair coördinator. “We gebruiken een systeem waarin het makkelijk is om aan te melden wie aanwezig is en met welke bijzonderheden je rekening moet houden. Op de iPad staat alles wat een medewerker nodig heeft om zijn of haar werk te kunnen doen.”

Hij gaat verder: “Daarnaast maken de kinderen op de bso soms gebruik van de iPads onder toeziend oog van de pedagogisch medewerker.”

Van alle markten thuis

IRepair4u komt om de hoek kijken zodra het over dagelijks gebruik gaat. “IRepair4u heeft naast enkele iPads ook de randaccessoires zoals kabels en bumpers geleverd”, aldus Hidde. “Desondanks kan het gebeuren dat een apparaat schade oploopt. Dan is het fijn om te weten dat we op Jan van IRepair4u terug kunnen vallen.”

Volgens Hidde staat Jan altijd klaar om service te verlenen. “In ons werk is het continu schakelen”, zegt hij. “Het is fijn als je op een partner kunt berusten die weet wat dat inhoudt en die ook weet hoe afhankelijk wij soms zijn van die iPads. Zeker wanneer de enige iPad op een locatie stuk is, dan zit er haast bij. Wij verzorgen de afstemming tussen de locatie en Jan om het ophalen, repareren en terugbrengen te organiseren. Vaak krijgen we ze dezelfde dag nog terug, gerepareerd en wel.”

Service, advies en accessoires

Hidde is blij met deze service, die volgens hem niet beperkt blijft tot het halen en repareren van iPads. “Ook voor advies staat Jan altijd voor je klaar”, weet Hidde. “Wat ik prettig vind is dat IRepair4u bij ons in de buurt zit en dat de lijntjes kort zijn. Samen hebben we een werkmodus gevonden die voor ons allebei het beste werkt. Kortom, een goede samenwerkingspartner!”

Wellicht ook interessant