×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Kom voor een schermreparatie naar IRepair4u

Wanneer het scherm van je smartphone of tablet stuk gaat, is dat erg vervelend. Aan de ene kant omdat het beeldscherm zo’n beetje het belangrijkste onderdeel is van je telefoon of tablet. Aan de andere kant omdat het vervangen van je beeldscherm geen goedkope reparatie is.

Bied je smartphone of tablet de juiste bescherming om schade aan je beeldscherm te voorkomen met een hoesje. Heb je schade aan het scherm van je smartphone of tablet kom naar IRepair4u in Bladel voor een schermreparatie.

Voorkom een schermreparatie

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Door je telefoon en tablet goed te beschermen kun je het risico op scherm schade zo veel mogelijk beperken. Je beschermt je toestellen goed door gebruik te maken van een goede screenprotector en een hoesje.

IRepair4u adviseert je om voor de bescherming van beeldschermen gebruik te maken van glazen screenprotectors. Deze screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas en heel goed in staat om je beeldscherm te beschermen tegen lelijke krassen en andere beschadigingen. Een glazen screenprotector is daarnaast veel chiquer dan een van plastic. Bovendien zijn screenprotectors van glas een stuk eenvoudiger en beter aan te brengen doordat ze niet opkrullen. Voor de meeste smartphones en tablets vind je een glazen screenprotector.

Je beschermt de rest van je smarthone door een goed bescherm hoesje te gebruiken. Voor bijna alle telefoontoestellen en tablets heeft iParts4u een bescherm case, je vindt ze in de webshop van iParts4u. Je zult zien dat je kunt kiezen uit diverse soorten, materialen en kleuren.

Kies zowel bij de smartphone als de tablet voor een bescherm hoesje dat de hoeken goed beschermt. Wanneer je smartphone of tablet op een hoek valt en de hoek daardoor beschadigd dan kan dit de behuizing van je apparaat ontwrichten. Dit kan vervolgens leiden tot scheuren in je beeldscherm.

Ook voor iPhone reparatie
Voor een scherm reparatie kom je naar IRepair4u

Heeft je smartphone of tablet schermschade opgelopen omdat je deze niet goed heb beschermd of heb je gewoon heel veel pech gehad? Zorg dan dat je het beeldscherm van je smartphone of tablet laat repareren bij een betrouwbaar reparatiepunt. Wij zijn zo’n betrouwbaar reparatiepunt aan de Ambachtsweg 5F in Bladel.

De reparateurs van IRepair4u hebben inmiddels een jarenlange ervaring met het uitvoeren van diverse reparaties van smartphones en tablets zoals een schermreparatie. We zijn zes dagen in de week geopend en goed bereikbaar vanuit de Kempen en de Belgische grensstreek.

IRepair4u vervangt het kapotte beeldscherm van je smartphone en tablet door een scherm van originele kwaliteit. Je kunt kiezen tussen een nieuwe scherm of een goedkoper refurbished scherm. Over het algemeen hebben we alle schermen direct op voorraad zodat we een kapot beeldscherm dezelfde dag nog voor je kunnen vervangen.

Wellicht ook interessant