×
9.6/10 (498 beoordelingen)

MacBook reparaties

Niets vervelender dan een MacBook die niet werkt. Want of je nu jouw MacBook gebruikt voor school of werk, één ding is zeker je kunt niet zonder je MacBook. Voor een MacBook reparatie kun je altijd terecht bij IRepair4u. Werkt je MacBook niet meer zoals het hoort: is het scherm stuk, werkt het toetsenbord niet goed, is de harde schijf stuk of werkt het touchpad helemaal niet meer? Wij maken het voor je!

Duurzame laptops

MacBook’s zijn erg duurzame laptops en gaan lang mee. Het is nou eenmaal een flinke investering, daarom wil je er ook zo lang mogelijk mee doen. Desondanks kan het gebeuren dat je MacBook stuk gaat. Om een nieuwe MacBook aan te schaffen ben je snel ruim duizend euro verder, maar waarom zou je een nieuwe laptop kopen als een Mac reparatie veel goedkoper is.

Snelle en vakkundige reparatie

Wij snappen dat je jouw MacBook niet lang kunt missen. Gelukkig kunnen wij zorgen voor een snelle en vakkundige MacBook reparatie, omdat we de meeste onderdelen op voorraad hebben. Deze onderdelen zijn van originele kwaliteit. Wij bieden 3 maanden garantie op de onderdelen, welke zijn vervangen tijdens de reparatie.

Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten, waardoor Apple onze werkwijze heeft erkend en ons de IRP certificering heeft toegekend. IRP staat voor Independent Review Process, dit betekent dat IRepair4u als onafhankelijke reparatieprovider staat vermeld op de officiële website van Apple.

Verschillende reparaties

Bij IRepair4u bieden we verschillende reparaties aan. Van een kapot scherm tot een softwareprobleem of in het slechtste geval een waterschade. Een glas water omstoten tijdens het werken is namelijk zo gebeurd. Bij waterschade adviseren wij de MacBook niet meer aan te zetten en zo snel mogelijk contact met ons op te nemen voor een afspraak om jouw MacBook bij ons binnen te brengen.

Weet je niet precies wat er defect is? Wij zoeken het voor je uit! Jouw probleem is onze uitdaging! Voordat wij de reparatie uitvoeren laten wij weten wat de kosten zullen zijn.

Kom bij ons langs en wij zorgen ervoor dat jou MacBook weer als nieuw is. Maak gemakkelijk een afspraak via onze website. Geen tijd om je apparaat te brengen en halen? Binnen de regio de Kempen komen wij hem gewoon bij je thuis ophalen!

Wellicht ook interessant