×
9.6/10 (474 beoordelingen)

Nieuwe website IRepair4u online!

YES het is eindelijk zo ver! In samenwerking met WeProvide is vanaf nu onze nieuwe website IRepair4u.nl online! Vanaf nu kun je nog makkelijker zoeken naar de reparatie voor jouw apparaat waar je naar op zoek bent.

Ben je op zoek naar een bepaalde iPhone reparatie; bijvoorbeeld een iPhone 8 scherm reparatie? Door het menu te volgen kom je stapsgewijs uit bij alle iPhone 8 reparaties inclusief de reparatiekosten. Alle genoemde kosten op onze website zijn inclusief de reparatie en BTW. Daarnaast staat er ook een tijdsindicatie hoelang de reparatie duurt. Bij de meeste reparaties, zoals een iPhone scherm reparatie, kun je wachten onder het genot van een lekker bakje koffie of thee! Nieuwe iRepair4u website voor iPad en iPhone reparatie Bladel

Snel bereikbaar via Whatsapp!

Vanaf nu zijn wij ook bereikbaar via Whatsapp! Stuur ons een appje en wij proberen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) zo snel mogelijk te reageren.

Toestel opsturen

Ben je niet in de mogelijkheid om bij ons langs te komen? Uiteraard kun je jouw toestel naar ons opsturen zodat onze reparateurs jouw toestel controleren op het defect. Na de controle nemen wij contact met je op om de eventuele reparatiekosten samen met jou te bespreken. Lees hier meer over het opsturen van jouw apparaat ter reparatie.

Mocht jouw apparaat en het probleem er onverhoopt niet tussen staan, neem contact met ons op en wij kijken of wij je alsnog kunnen helpen!

Wellicht ook interessant