×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Reparatieservice voor iPhone, iPad, iPod, smartphones en tablets in Bladel

Door Renate Pijnenburg

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze smartphone. Zonder zijn we kwetsbaar en onbereikbaar. Maar wat als je smartphone kapot gaat? Een barst in het scherm of een technische storing aan de binnenkant? Opsturen naar een reparatiebedrijf duurt vaak wéken en zo lang willen of kunnen we onze telefoon niet missen. Bij IRepair4u is je smartphone of tablet vaak binnen een dag gerepareerd. Soms kun je er zelfs op wachten. En dat gewoon in Bladel.

Open en eerlijk

Smartphones en tablets kunnen er niet goed tegen als je ze laat vallen of in aanraking komen met water. Zeker als je je toestel zakelijk gebruikt kun je niet lang zonder. Reparatie duurt vaak weken en zolang wil je helemaal niet zonder zitten. Jan Reijnders uit Bladel repareert de toestellen en kan dikwijls de garantie geven ‘klaar terwijl u wacht’. “Wat ik daarbij belangrijk vind, is dat de klant ziet wat ik doe”, vertelt Jan. “Geen schemerige achterkamertjes waar de toestellen uit het zicht verdwijnen maar gewoon meekijken naar de reparatie. Ik heb geen geheimen.”

Drie jaar geleden begon Jan met het repareren van de eerste smartphone. “Ik heb gewoon een telefoon helemaal uit elkaar gehaald om te kijken welke onderdelen er precies inzaten en hoe die opgebouwd waren. Dat doe ik nog steeds bij elke nieuwe smartphone die uitkomt. Kopen,uit elkaar halen, ontleden, in elkaar zetten en zien dat deze nog werkt.iRepair4u, reparatie iPhone en iPad in Bladel

Originele onderdelen

Nadat Jan zeker wist dat hij smartphones en tablets kon repareren, ging hij naar Azië om contacten te leggen met leveranciers. “Door mijn contacten koop ik onderdelen in bij dezelfde leveranciers als Apple en Samsung. Volledig origineel of originele kwaliteit. Er worden dus geen imitatieonderdelen verwerkt. Hierdoor zijn wij misschien niet altijd de goedkoopste maar je smartphone of tablet functioneert en voelt weer als nieuw. Schermpjes voor alle gangbare types smartphones en tablets van Apple en Samsung heb ik op voorraad; andere merken kan ik ook repareren maar dat kan soms iets langer duren, in verband met levertijden. Er zijn ook merken die niet gemaakt zijn om te repareren maar dat zal ik altijd eerlijk tegen de klanten zeggen.”

Reparatie vaak mogelijk

De grote angst van mensen die hun kapotte toestel op moeten sturen is dat ze niet weten waar ze het naartoe sturen. “Ze krijgen een postadres maar weten niet waar hun toestel naartoe gaat en wat ermee gebeurt”, aldus Jan. “Ik werk bij wijze van spreken bij de klant om de hoek en dat wekt vertrouwen. Een beetje iPhone kost al gauw vijf tot zeshonderd euro; die verlies je niet graag uit het oog, dat begrijp ik. Van mijn reparatieservice wordt daarom ook gebruik gemaakt door telefoonwinkels en verzekeringsmaatschappijen.” Jan wil benadrukken dat toestellen die kapot zijn vaak echt nog wel te repareren zijn. “Neem waterschade”, verklaart hij. “Op zich hoeft dat niet het einde van je toestel te betekenen. Als je ervoor zorgt dat je het toestel uitschakelt zodra deze nat geworden is, is die vaak nog te redden. Het is de kortsluiting die je toestel om zeep helpt.

iParts4u

Naast reparatieservice heeft Jan een webwinkel in onderdelen voor Apple en Samsung: www.iParts4u.nl. Hoesjes, stekkers, opladers en alle andere benodigdheden kunnen uit voorraad geleverd worden. IRepair4u vind je aan de Ambachtsweg 5f in Bladel. “Ik werk bij voorkeur op afspraak”, aldus Jan. “Op die manier kan ik voor elke klant de tijd nemen en hoeft niemand langer te wachten dan strikt noodzakelijk.” Bel voor een afspraak naar 0497-700213 of mail naar [email protected].

Wellicht ook interessant