×
9.6/10 (236 beoordelingen)

Galaxy A70 2019 reparatie

Modelcode SM-A705F

Heeft het noodlot toegeslagen en is het scherm stuk van je Samsung A70 of heeft je telefoon een andere lelijke beschadiging? Bij IRepair4u Bladel kun je 6 dagen in de week terecht voor je gewenste Samsung Galaxy A70 reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy A70 2019 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy A70 2019 heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 179

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy A70 2019 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw Samsung altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy A70 is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 59

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 79

Waterschade

Is je Samsung Galaxy A70 2019 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Klein probleempje met wat zaagsel Werd gelijk verholpen top"
Sjak Hooge mierde, 11-02-2022
10/10
"Ik ben heel erg tevreden over de service van Irepair4u; Elke keer weer word je met veel vriendelijkheid, geduld en alle kennis van zaken geholpen. Ik zou nergens anders heen gaan met mi..."
Jolanda Bladel, 13-01-2022
9/10
"Scherm gerepareerd. Een orgineel scherm terug voor een namaakscherm. Snel en vakkundig. Een kleinigheid over het hoofd gezien wat ook opgelost werd! top!"
Ad van Poppel Reusel, 30-12-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Is het scherm van je A70 kapot gevallen?

Een rampscenario voor je Samsung A70: je toestel is op de grond gevallen en het beeldscherm is gebroken. Wij begrijpen dat je het beeldscherm van je smartphone zo snel mogelijk wilt laten repareren. IRepair4u heeft de schermen voor de A70 vaak direct op voorraad zodat wij het scherm binnen een korte tijd voor je kunnen repareren. Wij maken gebruik van Samsung service packs om je Samsung Galaxy A70 reparatie met de beste kwaliteit te kunnen uitvoeren.

Lees verder

Waterschade Samsung A70

Nog zo’n rampscenario wat je totaal niet wilt. Je Samsung Galaxy A70 is in het water gevallen of heeft in een rondje in het wasmachine meegedraaid. Waterschade aan je A70 is een van de vervelendste schades voor je smartphone. IRepair4u Bladel heeft al vele toestellen kunnen herstellen van waterschade. Via een speciaal proces wordt je toestel gereinigd en gecontroleerd. Vaak is je A70 nog te redden door middel van een Samsung Galaxy A70 reparatie. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Verschillende reparaties voor diverse schades Samsung A70

Onthoud dat je voor vele schades aan je Samsung A70 terecht kunt bij IRepair4u Bladel. Wij repareren kapotte oorspeakers, volume knoppen, luidsprekers, camera’s, oplaadpoorten, batterijen en nog veel meer. Zelfs voor specifieke moederbord reparaties. Neem gerust contact met ons op als je schade van je A70 niet terug kunt vinden op onze website. Wij kunnen je vertellen of wij het defect aan jouw A70 kunnen repareren en wat de eventuele reparatiekosten bedragen. In de meeste gevallen kun je dezelfde dag nog bij ons terecht.

Je mag ons altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak of als je advies nodig hebt. Dan stemmen we onze agenda’s op elkaar af, zodat je niet langer dan nodig hoeft te wachten op je Samsung Galaxy A70 reparatie. Je mag ook altijd bij ons binnen lopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat wij je niet direct kunnen helpen.